Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göz kızarıklığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özellikle sabahları gözlerimin beyaz kısımlarında kızarıklıklar oluşuyor ve bu beni rahatsız ediyor. bunu engelleyici bir göz damlası mutlaka vardır, biyolojik sonuçları ne olur?
Mesaj tarihi:
alerji varsa bir an önce doktora git çünkü tedavisi yok alerjinin.devamlı damla kullanmak zorunda kalırsın.çok bilgisayar başında duruyorsan dinlendirici gözlük mutlaka.
Mesaj tarihi:
alerji değil bundan %100 eminim, bilgisayar konusunda da hep başındayım, şayet dinlendirici gözlük alırsam sonra beni dereceliye falan geçmeye zorlamaz değil mi? gözlük kullanmak istemiyorum çünkü
Mesaj tarihi:
monitore alerjin vardır?şayet benim monitore ve güneşe alerjim var tüm gün deacon frost gibi kırmızı gözle dolanıyorum.gözlük zaten numaralı değil, reflective camlı gözlükler var, aşırı rahatlatıyor takınca.numara büyütme gibi bişey olmaz yani.
Mesaj tarihi:
bol bol su iç . bilgisayar başındayken bazen gözlerimizi yeterince açıp kapatmaya dikkat edemiyor olabiliyoruz. gölerini unutmaksızın açıp kapa ara ara . hatta gözlerini kapa , derin bir nefes al ve aç.
Mesaj tarihi:
monitorden gelen ışın(?)ları yansıtıyor.evde işte bütün gün pc başındayım ben, gözlerimde de alerji var dediğim gibi.acıdan, kaşıntıdan duramıyorum, devamlı kırmızı fakat gözlüğü taktığım zaman hiç bişeyim kalmıyor.
  • Yeni Oluştur...