kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 özellikle sabahları gözlerimin beyaz kısımlarında kızarıklıklar oluşuyor ve bu beni rahatsız ediyor. bunu engelleyici bir göz damlası mutlaka vardır, biyolojik sonuçları ne olur?
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 alerji varsa bir an önce doktora git çünkü tedavisi yok alerjinin.devamlı damla kullanmak zorunda kalırsın.çok bilgisayar başında duruyorsan dinlendirici gözlük mutlaka.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 alerji değil bundan %100 eminim, bilgisayar konusunda da hep başındayım, şayet dinlendirici gözlük alırsam sonra beni dereceliye falan geçmeye zorlamaz değil mi? gözlük kullanmak istemiyorum çünkü
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 monitore alerjin vardır?şayet benim monitore ve güneşe alerjim var tüm gün deacon frost gibi kırmızı gözle dolanıyorum.gözlük zaten numaralı değil, reflective camlı gözlükler var, aşırı rahatlatıyor takınca.numara büyütme gibi bişey olmaz yani.
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dinlendirici gözlük olayını araştırayım ben
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 dinlendirici gözlük de kurtarmaz o kızarıklık olacak aga. ben iki gün uzak dursam işten bilgisayardan ışıl ışıl oluyor misler gibi oluyorum
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bol bol su iç . bilgisayar başındayken bazen gözlerimizi yeterince açıp kapatmaya dikkat edemiyor olabiliyoruz. gölerini unutmaksızın açıp kapa ara ara . hatta gözlerini kapa , derin bir nefes al ve aç.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 zipzip said: reflective camlı gözlükler var, aşırı rahatlatıyor takınca.numara büyütme gibi bişey olmaz yani. bu camların olayı nedir?
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 monitorden gelen ışın(?)ları yansıtıyor.evde işte bütün gün pc başındayım ben, gözlerimde de alerji var dediğim gibi.acıdan, kaşıntıdan duramıyorum, devamlı kırmızı fakat gözlüğü taktığım zaman hiç bişeyim kalmıyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 numaralı olabiliyor mu bu reflective ler?
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 visine göz damlası. kızarıklara bire bir.
Öne çıkan mesajlar