Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 İldeniz banlanamaz, banlanmasın. İldeniz küfür edince 6 yaşında çocuk küfretmiş gibi sempatik oluyor çünkü. Ne tatlısın lan sen, düdük.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 O zaman seni banlamalarını taleb ediyorum. Yeni nickin ne olacak merak ediyorum çünkü.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 mesajımı editledim :) şimdi dükkanın önünde salçalı ekmeğimi yiyip esnafa laf atcam
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BabacumMostors said: deneme Nasil da sayfa basina kasmis sipaaa
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 xunnmostors diye gelebilir, ben onu öyle kablederim
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Black-ice said: O zaman seni banlamalarını taleb ediyorum. Yeni nickin ne olacak merak ediyorum çünkü. XuNN_w33d_l0rD_420
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 şirin dediğiniz adam bir kaç yıl önce "canım istemedi" diye dostluk pekiştirmeli öm'e cevap atmamış birisi. :( gerçek yüzünü göremiyorsunuz, anlıyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 üstüne bir de unutmuş köpek, lan madem o an canın istemedi neden daha sonra cevap vermiyorsun HAYVAN YAVRUSU!! tanıyın babacumu tanıyın harhar :P yok lan ben o anda cevap vermeyip komple unutmuştum ya hatırladığımda da o kadar geç olmuştu ki "ayıp lan şimdi mi cevap verilir" diye utanmıştım
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 neyse iskambilden evinin konusunu dağıtıp piç ederek ödeşmiş oldum sanırım. gerçi hata sende, çakallık yapıp sayfa başı kapıcam dedin sen editleyene kadar biz başka konuya geçtik. edit: plastik bardakları iskambil kağıdı olarak görmem paha biçilemez.
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Plastik bardaga iskambil dersen adam pekismez tabi senle. Sdf Edik : pufffff:/
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 copry said: Plastik bardaga iskambil dersen adam pekismez tabi senle. Sdf Edik : pufffff:/ TROLPROFF QUICK EDIT
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Fakkoo said: AHAHAHAH ADAMA AYSBERKİN BERK KISMINI ANLATILMIŞ YAZIK YA ;SDFHJASLDFHAJLSDFHJALSDHFA @ninjasan http://www.youtube.com/watch?v=cDXiKUTLcRg şöyle şeyler cok mu ucuk japon halkının gözünde? gerçi bunlar çok normal. Kadın gibi giyinenler için bahsediyom ben :3 Bunları dinleyenlerin yaş ortalaması oluyor mu? mesela sadece bunları dinleyen liseli ilkokullu felan mı :( Memeshi den bahsediyorsunuz sanirim. Kadinsi makyajlar ve kadin giysi akseasuarlari giyen erkek nesli. Simdi bu tip kisiler olabiliyor sokakta ama kimse yadirgamiyor yada yargilamiyor. Herkes kendi halinde ve istedigi secimde ozgur halinde yasayabiliyor. Ucuk kacabilmesi icin en az yasinizin 80 lerde olmasi lazim birde cok bunaltici derecede Zen egitmeni olmaniz lazim ki bu duruma karsi durabilesiniz onun disinda kimse tarafindan garip karsilanmiyor. Ben ninja giysisi ile dolasiyorum ben dahil yadirganmiyorum sadece bazi USA lover JP ler tarafindan Cosplayer ilan edilip resim cektirmek isteniyor o kadar ;)
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Soris said: Bi ben bi mi korktum lan bu japonyadan şu okuduklarımdan sonra. Cinsel yaşamı anlatırken mircde çok hoşuma gitmişti para biriktirip turist olarak gezecen bu ne böyle abi ne cinsel yaşamı? çekikler veriyomuymuş? give us the details http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2013/06/tyrion4.jpg
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Vingthor yazdığın bayagi offensive
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 hep utangaç böle uzak duran soğuk insanlar olarak düşünüyodum ben japonları ya. evlenmeden olmazcı gibi geliyodu. öyle değil miymiş?
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Kime offensive, saçmalama. Detailz, go.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kavga olusmasin. Fakat cekikler demeyelim aramizda cekikler var ;) Kisaca cekik demeyin bizlere half cekik de olsam duz cekik de olsam denmemesi daha uygun. Sorunuza gelecek olursak Japonlar da seks yapiyor sorun olmuyor onlarda insan ;)
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 günlerdir Downtown no Gaki no Tsukai ya Arahende izliyorum. japon olasım var. çok seviyorum.
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Fazlasıylaymış Vingthor rahatladın mı Haydi japonyaya.
Soris Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ya bana öyle mi anlattıydın starbucks dan bile kaldırılıyor yeterki giyiminiz onların sevdiği tarzda olsun biraz paranız olsun turist olduğunuzu anlayınca (bu zaten evrensel bir kural iranda bile gördüm bunu) 100% şansınız var diye. Neler neler anlattı da yeri burası değil tabi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Adana bölge müdürlüğünden hediyem de geldi, maç forması yollamışlar direk ağolsunlar bunu beklemiyordum AHAHAH bir sonraki direnişte de bunu giyerim gidrim http://r1306.hizliresim.com/1b/u/pm7z8.jpg ADS ULAN!
Öne çıkan mesajlar