Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sol serit hastaligi

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Birkere m3 e selektör atmıştım herif efsane bir hareket yaptı.

Bayağı hızlı geliyordum 1.6 focusumla öndeki arabaya selektor attım herif orta şeride geçti sonra baktım araba m3.
Sonra ışıklarda durduk(Bilenler için eskişehir yolu odtü ışıkları)
herif camı açtı bi 2-3 saniye göz göze geldik sonra camı kapattı.
Bir kalktı 3-4 saniye sonra kayboldu zaten ortadan.

ama camı açıp bakışı ve gözlerindeki "napıyorsun bebe aptalmısın" bakışı yıkmıştı beni

zaten focus un son halide içler açısı buyrun :)

[Bu mesaj homoid tarafından 24 Kasım 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
YSidiousY, 19 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
sool şerit bence 140 tan aşşa kullanılmamalı

ondan sonra da bilmemkaç milyon ceza yenmeli değil mi?

konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi ileterek ben de bir şeyler yazmak istiyorum;

sol şerit sürekli kullanılmamalı evet, özellikle de sağ şerit ve varsa daha sağdaki şeritler boşken...

ancak şöyle bişey de var, dilovasında istanbul yönüne doğru yokuşu tırmanırken, en sağdaki şeritteki kamyonu sollayan ikinci şeritteki kamyonu sollamaya çalışırken ve hızım da 120'yken arkamda yanıp sönen ışıkları gördüğüm anda şeytan diyor ki Allah ne verdiyse frene asıl da görsün bakalım nereye gideceğini...

çünkü Türkiye'de gidebileceğiniz en yüksek yasal hız 120 km/saattir. ben de bu hızla "mecburen" bir kamyonu solluyorsam arkadan gelen isterse Ferrari değil ne olursa olsun frene basmak zorunda, onun yasal sınırın zaten üzerinde giden paşa gönlü için ben sollayan kamyonun arkasına girmek için hızımı 120'den 50'ye düşüremem, tam tersine o beygirine güvenen arkadaşın en azından bazı bölgelerde (trafik açısından, yol güzerhagı açısından sıkıntı olabilecek bölgelerde) hızını düşürüp seyretmesi çok daha mantıklı çünkü hızlı giden ben değilim o

bu durumla o kadar çok karşılaşıyorum ki, 5 radarı yiyip 1 sene ehliyetsiz kaldıktan sonra özellikle elimden geleni yapıyorum böyle davrananlara, çünkü eminim ki otobanda hız sınırı olduğunu bilmeyen insanlar bile var bu kategoride, şehir içinde 3 kez 70-90 km arasında radar yemişim, ehliyetimi geri almak için psikohedehödö laboratuvarlarında manyak mıyım değil miyim diye teste tabi tutulmuşum, kendimce adam olmuşum 90 km sabit hızla gidiyorum 15 saat boyunca ve adamın biri gelip bana kısa uzun yakıyor küfreder gibi, yok yaw? :D

not: sözüm yukarıdaki davranışı sergileyenlere, yanlış anlaşılmasın :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

herkes "benim arabam en hızlısı" diyerek sol şeride şartli olarak geçtiği için ister istemez bende arabayi sağ şeritte kullanmak zorunda kaliyorum (özellikle çevre yolunda )
normalde sol şeridi sevmem , keza altinda arabasi olan arabasina bakmadan en sola yapişiyor . keşke şeritlere sağ orta sol denileceğine 0-40 40-80 80-120 deselerdi ... (3 şeritli yol için konuşuyorum )

ama trafik yapilandirmasi şimdiki hali ile zaten fazla fazla karişik bişey , hele bide türkiyede ( dersi'ni alıyorum üniversite de , orda öğrendiklerinden sonra insanın deliresi gelio 4 şeritlik yolda 6 şerit arabayı görünce , heryerde olduğu gibi şu araya sıkışalım zihniyeti işte )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olay kamyonu gecip sol serite gecenlerde degil surekli sol seritte takilanlarda.

Ha bir sonrakine gelince eger sen ben 120yle gidiyorum kardesim en hizli benim sol seritteyim dersen o en buyuk yanlis soyle.

Sen polis degilsin beni yavaslatmaya hakkin sonra sol serti surekli degil anlik doldurup cikmak icin baska birsey icin degil.

ama dedigim gibi bunlar kamyonu gecip saga gecenler icin degil ha suda var
kamyon 60 la sen 61 le gecmeye kalkiyorsan(bunu kamyon kamyonu gecerken yasiyoruz) yine bogma hakkina sahibim:)

said:
BlackRose, 25 Kasım 2004 15:33 tarihinde demiş ki:
said:
YSidiousY, 19 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
sool şerit bence 140 tan aşşa kullanılmamalı

ondan sonra da bilmemkaç milyon ceza yenmeli değil mi?

konuyu açan arkadaşa teşekkürlerimi ileterek ben de bir şeyler yazmak istiyorum;

sol şerit sürekli kullanılmamalı evet, özellikle de sağ şerit ve varsa daha sağdaki şeritler boşken...

ancak şöyle bişey de var, dilovasında istanbul yönüne doğru yokuşu tırmanırken, en sağdaki şeritteki kamyonu sollayan ikinci şeritteki kamyonu sollamaya çalışırken ve hızım da 120'yken arkamda yanıp sönen ışıkları gördüğüm anda şeytan diyor ki Allah ne verdiyse frene asıl da görsün bakalım nereye gideceğini...

çünkü Türkiye'de gidebileceğiniz en yüksek yasal hız 120 km/saattir. ben de bu hızla "mecburen" bir kamyonu solluyorsam arkadan gelen isterse Ferrari değil ne olursa olsun frene basmak zorunda, onun yasal sınırın zaten üzerinde giden paşa gönlü için ben sollayan kamyonun arkasına girmek için hızımı 120'den 50'ye düşüremem, tam tersine o beygirine güvenen arkadaşın en azından bazı bölgelerde (trafik açısından, yol güzerhagı açısından sıkıntı olabilecek bölgelerde) hızını düşürüp seyretmesi çok daha mantıklı çünkü hızlı giden ben değilim o

bu durumla o kadar çok karşılaşıyorum ki, 5 radarı yiyip 1 sene ehliyetsiz kaldıktan sonra özellikle elimden geleni yapıyorum böyle davrananlara, çünkü eminim ki otobanda hız sınırı olduğunu bilmeyen insanlar bile var bu kategoride, şehir içinde 3 kez 70-90 km arasında radar yemişim, ehliyetimi geri almak için psikohedehödö laboratuvarlarında manyak mıyım değil miyim diye teste tabi tutulmuşum, kendimce adam olmuşum 90 km sabit hızla gidiyorum 15 saat boyunca ve adamın biri gelip bana kısa uzun yakıyor küfreder gibi, yok yaw? :D

not: sözüm yukarıdaki davranışı sergileyenlere, yanlış anlaşılmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...