Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 http://www.apple.com/itunes/50-billion-app-countdown/ Burada sayaç var. Uygulama indirerek veya form doldurarak katılabilirsiniz. 50 milyarıncı kişiye 10.000 USD apple store çeki, sonraki 50 kişiye de 500'er USD çek veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 sayaçın göstermelik olduğu yazıyordu biyerlerde. dikkate alıncak bişey değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Vaaay. hain apple. O zaman başlık silinse mi ne yapılsa. Kandırıldık resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 silincek bişey yok ya, böyle bi olay var yani sonuçta da sayaç kolpa heheh. ben de arada indiriyorum uygulama denk gelir belki diye sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 adamlar app konusunda rakipsiz agalar sırf traktor dj app i icin ipad almayi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 hahahaha "günde 25 katılım hakkı ne alaka ki?" diye düşünmüştüm bak şimdi yine geldi aklıma. Neyse arada biz de indirelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bende arada indiriyorum belki kazanırım kim bilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar