KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 böyle janjanlı camlar oluyor ya karşıdan bakınca renk değişiyor sanki koyu mavi renk oluyor sanırım ekseriyetle bunu nasıl googlelamam gerekiyor ismi nedir bu gözlüklerin?
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Kroyum ama para bende gözlüğü diye arat, bulursun.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Masakari said: Kroyum ama para bende gözlüğü diye arat, bulursun. ya da pro bisikletçiyim.
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hiç kroyum ama para bende diye bakmamıştım açıkcası. bence gayet hoş duruyor arkadaşın da dediği gibi bisitkletçiler de sık kullanıyor bunu
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 HA YIR! lan moda olmasın lütfen bu gözlükler :( adamla bir an göz göze gelince kör ediyor insanı. bir de çok şekilsiz zaten..
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 vay arkadaş bi ben mi seviyorum:) kalitelisini alınca (tezgahtaki 10liralıktan bahsetmiyorum yani) gayet hoş duruyor bence bir de yüzüne yakışmasına daha fazla dikkat etmen lazım tabi
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bugün gördüm kızın birinde sabah gözlerimi alamadım büyülü bişey gibiydi içine çekiyor
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bütün kızları üstüme çekicem ssdfs
Öne çıkan mesajlar