Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalimdordan selam getirdim sizlere...

elladan

Öne çıkan mesajlar

ben wow un kendi sitesindeki forumlara katılmayı düsünüyordum, ama ingilizcem yeterli değildi. arkadaşla konuştum ve işte burdayım...
umarım beni aranıza alırsınız, güsel bir ortam çünkü.[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler
ve yedi ışık yolladılar önünden,
Calacirian'ın içinden geçtiği gibi
ümitsizce gitti saklı topraklara.
Sosyal ağlarda paylaş

e kimse quest'leri kendi topraklarında yapmak zorunda değil ki, git human ya da dwarf/gnome topraklarına günlük güneşlik karlık iç açıcı mekanlarda dolaş.

night elf oynamadım ama ss'lerden gördüğüm kadarıyla ormanlar büyüleyici.

ben retailde oynayacağım human ve night elf topraklarını görmemeyim diye open betada horde oynadım. ben de horde topraklarını sevmedim... zevk meselesi dediğin gibi.

gerçi echo isles ve forgotten pools olağanüstüydü ama o kadar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bana en yakın yerler goldshire civarıydı böyle şirin şirin evler , taş döşeli yollar bana çok sempatik geldi . Ork başlangıç mekanlarını denemdim önce begenmedim daha sonra Ne mekanlarını denedim o ordan hepten gıcık kaptım her taraf agac yeşillik hayvan falan kesiyosun saniye başı .
Açık ara favorim Gold shire ve Redridge mountains. WEstfalluda begenmedim fazla çorak benim için . Iron Forge civarıda hoşuma gitti iyi yani karlı ağaçlar kurtlar falan .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 28 Kasım 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...