Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalimdordan selam getirdim sizlere...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben wow un kendi sitesindeki forumlara katılmayı düsünüyordum, ama ingilizcem yeterli değildi. arkadaşla konuştum ve işte burdayım...
umarım beni aranıza alırsınız, güsel bir ortam çünkü.[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler
ve yedi ışık yolladılar önünden,
Calacirian'ın içinden geçtiği gibi
ümitsizce gitti saklı topraklara.
Mesaj tarihi:
e kimse quest'leri kendi topraklarında yapmak zorunda değil ki, git human ya da dwarf/gnome topraklarına günlük güneşlik karlık iç açıcı mekanlarda dolaş.

night elf oynamadım ama ss'lerden gördüğüm kadarıyla ormanlar büyüleyici.

ben retailde oynayacağım human ve night elf topraklarını görmemeyim diye open betada horde oynadım. ben de horde topraklarını sevmedim... zevk meselesi dediğin gibi.

gerçi echo isles ve forgotten pools olağanüstüydü ama o kadar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
bende barrens ı sevdim var içimde bi trollük[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
ne mekanlarini bende hic sevmiyorum.oyundaki en güzel yerler de bence tauren topraklari.thunderbluff civarlari.tabi benim gördügüm yerler arasinda.
Mesaj tarihi:
Bana en yakın yerler goldshire civarıydı böyle şirin şirin evler , taş döşeli yollar bana çok sempatik geldi . Ork başlangıç mekanlarını denemdim önce begenmedim daha sonra Ne mekanlarını denedim o ordan hepten gıcık kaptım her taraf agac yeşillik hayvan falan kesiyosun saniye başı .
Açık ara favorim Gold shire ve Redridge mountains. WEstfalluda begenmedim fazla çorak benim için . Iron Forge civarıda hoşuma gitti iyi yani karlı ağaçlar kurtlar falan .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 28 Kasım 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet en iç açıcı mekan tauren (mooren) lerin mekanı ama en karizma olanı ise teldrasill daki orman:
world tree nin parçalanmış gövdesi içinde güvenli bir orman,
daha ne olsun!?
Mesaj tarihi:
ben pek sevmedim tunder bluffr cevresini eheh ne biliim cok sakin tam okulere gore zaten ot dolu her yer en iyisi tabiiki ironforge cevresi otesi yok night elflerin mekanda cicek bocek haycan dolu zaten durotar desen col hic sevmem
  • Yeni Oluştur...