elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben wow un kendi sitesindeki forumlara katılmayı düsünüyordum, ama ingilizcem yeterli değildi. arkadaşla konuştum ve işte burdayım... umarım beni aranıza alırsınız, güsel bir ortam çünkü.[signature][hline]Ona elf beyazları giydirdiler ve yedi ışık yolladılar önünden, Calacirian'ın içinden geçtiği gibi ümitsizce gitti saklı topraklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoşgeldin sefalar getirdin :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Torbash wawes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 elf rogue harici kılım butun alliance :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende elf lerin ortamına kılım, sürekli karanlık ormanlar etrafını görmeden ilerledigin dakkalar. ben sevmiyorum öle yerleri bana açık sulak alanlar lazım (ör: Barrens :) )[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 işte bak ne güzel katıl bize daha da büyüyelım :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 crossroads dur mekanim,yaklasani alirim anadinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hosgeldın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Elflere laf yok , hem günlük güneşlik ormanda başlıyorsun oyuna neresi karanlık anlamadım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ufacık adandan çık gel darkshore, ashanvale taraflarına anlarsın :) , neyse zevk meselesi tabi ben sevmiyorum dedim.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 e kimse quest'leri kendi topraklarında yapmak zorunda değil ki, git human ya da dwarf/gnome topraklarına günlük güneşlik karlık iç açıcı mekanlarda dolaş. night elf oynamadım ama ss'lerden gördüğüm kadarıyla ormanlar büyüleyici. ben retailde oynayacağım human ve night elf topraklarını görmemeyim diye open betada horde oynadım. ben de horde topraklarını sevmedim... zevk meselesi dediğin gibi. gerçi echo isles ve forgotten pools olağanüstüydü ama o kadar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bi takım özel questler için elin mahkum oluyo gidiyosun o tip yerlere, ashanvale de bu tip questler bolca var mesela.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben tauren dolaylarına hasta oldum. Çayır çimen böyle..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende barrens ı sevdim var içimde bi trollük[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne mekanlarini bende hic sevmiyorum.oyundaki en güzel yerler de bence tauren topraklari.thunderbluff civarlari.tabi benim gördügüm yerler arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Evet guzeldır oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aleykum selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bana en yakın yerler goldshire civarıydı böyle şirin şirin evler , taş döşeli yollar bana çok sempatik geldi . Ork başlangıç mekanlarını denemdim önce begenmedim daha sonra Ne mekanlarını denedim o ordan hepten gıcık kaptım her taraf agac yeşillik hayvan falan kesiyosun saniye başı . Açık ara favorim Gold shire ve Redridge mountains. WEstfalluda begenmedim fazla çorak benim için . Iron Forge civarıda hoşuma gitti iyi yani karlı ağaçlar kurtlar falan . [Bu mesaj Dunedain tarafından 28 Kasım 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Tauren mapları cok ıyı thunder buff ve cevresi ne guzel doğa heryer ot mööööö möööö die gezıyorsun acıktınmı heryer zaten ot otlan aaha süperdi valla :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tauren süper zaten,topraklarıda iç açıcı daha ne olsun?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evet en iç açıcı mekan tauren (mooren) lerin mekanı ama en karizma olanı ise teldrasill daki orman: world tree nin parçalanmış gövdesi içinde güvenli bir orman, daha ne olsun!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben pek sevmedim tunder bluffr cevresini eheh ne biliim cok sakin tam okulere gore zaten ot dolu her yer en iyisi tabiiki ironforge cevresi otesi yok night elflerin mekanda cicek bocek haycan dolu zaten durotar desen col hic sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar