SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 İstanbul ya da Bursa için (çok farketmez zaten yakın oluyor hep), yaz mevsimine ait bağıl nem istatistikleri fln lazım. Daha doğrusu en fazla kaça ulaşmış bağıl nem ve o noktada sıcaklık neymiş. Psikrometrik diyagramdan yoğuşma sıcaklığı fln bulucam o yüzden lazım. Meteorolojinin sitesinde yok böyle bi istatistik, tuik'de de bulamadım. Vardır belki, meteoroloji ile uğraşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Termodinamik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bilgi edinmesinden iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bilgi edinmede bu tarz verileri verirler mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 eğer database olarak tutuyorlarsa veririler yani extar bir çaba sarfetmeyecekseler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Gönderdim bakayım. 15 gün içinde cevap gelecekmiş. tişikirlir forgiver.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 İşine yarar mı bilmem ama şöyle bir şey buldum: http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar