KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Akil adamlardan Cemal Uşşak-ki kendisi Akil Adamlar Heyeti İç Anadolu Bölgesi Grubu sözcüsü oluyormuş-"Apo'ya artık bebek katili denmemeli,sürece zarar verir" demiş... Ben şaşırmadım, ya siz? B)- Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23205176.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 panpa diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Artık Türk denilmemeli bence. Ova kürdü denilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 soyadi Atakurt yapilsin aponun. Abdullah Atakurt (c.c.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Adam milletvekili unvani alip, kirmizi plakasi ile dokunulmazligin tadini cikaracak. O zaman dava acar herhalde gecmise donuk bu laflara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 OÇ DİYELİM OÇ DAHA İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben zaten genelde arkadaş arasında senin dediğini diyorum Jaegerjaquez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 zaten ben başka sıfatlar kullanıyordum. buraya yazamam yasak sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Panpa yeterince samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ne süreçmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 İnsanı dağa çıkmaya özendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Cakma liboslari goreve davet ediyoruz. Savunun su iti hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben abdullah öcalan diyorum mesela üşenmiyorum komple adını söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Ne diyem mahmut mu diyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abdullah öcalan dediğin zaman sanki o adamı önemsiyormuşsun gibi, ona değer veriyormuşsun gibi geliyor kulağa. oysa cumhuriyet tarihinin en adi, aşağılık, namussuz, şerefsiz, hain, gaddar, ahlaksız, psikopat, sapık, karaktersiz haini olan birisi için çok daha uygun hitap şekilleri var güzel Türkçemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Artık bu şerefsizliği kaldıramıyorum bir vatandaş olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abdullah ocalan dediginde zaten onlarin hepsi bir geliyo insanin aklina, o yuzden ocalan, veya apo demek daha kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 işin gerçekten zavallı tarafı bu akil insanlar denen zavallılar gittikleri hemen hemen her şehirde neredeyse bütün ilin tepkisini çekiyorlar, bazı yerlerde konuşturulmadan geldikleri gibi arabalarına bindirilip kovalanıyorlar,bazı şehirlerde toplantı sırasında soru yağmuruna tutulup bunalıp kendilerini kaybediyorlar,bazı illerde toplantıları halk tarafından yarıda kesiliyor...buna rağmen bugün sultanımız diyor ki kendi parti üyelerine hitaben yaptığı konuşmada "30-40 kişilik gruplar ile protesto gösterisi yapıp sanki bütün halk bu akil adamlara karşıymış gibi bir hava yaratmak istiyorlar" dedi... medyanın tamamına yakını elinde olunca böyle konuşmak kolay ama yine de bu adına SÜREÇ dedikleri boktan ortam bence Anadolu halkını biraz olsun kendine getirebilir. Zaten bu ortamda kendine getirmezse bölündüğümüzün resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haha daha bu başlangıç 10 sene sonra hayaldi gerçek oldu diyeceğiz bakın görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 minnoş diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 akil adam olayı baştan faildi ztn.sıvıyolar şimdide.insanlara ismiyle hitap edin olm abdullah de apo de öcalan de kuzum de yalnızken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Abi isterse butun sehir protesto etsin. Butun kurumlar partinin elinde, secimlere hile karistirilmayacagini kimse iddia edemez. Insanlar tepkilerini yansitamayacaklar sandiga, yine bir suru oyun donecek. Bir de artik bunlardan baska kim gelirse ciddi ekonomik kriz yasar ulke. Oyle olmasini saglarlar. O yuzden artik cok gec. Bu surec durmaz o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ülke bölünüyor...iki parçaya da değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 10 yıl önce sanıyorum kimse panpanın milletvekili olma ihtimali olduğunu düşünmezdi, Atakürt ve sonrasında Diyarbakırda bir anıt mezarda artık çok imkansız durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 orta vadede çok Türk ve Kürt ölür...ama daha fazla Kürt ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar