Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Artık bebek katili denilmemeli"


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

abdullah öcalan dediğin zaman sanki o adamı önemsiyormuşsun gibi, ona değer veriyormuşsun gibi geliyor kulağa. oysa cumhuriyet tarihinin en adi, aşağılık, namussuz, şerefsiz, hain, gaddar, ahlaksız, psikopat, sapık, karaktersiz haini olan birisi için çok daha uygun hitap şekilleri var güzel Türkçemizde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işin gerçekten zavallı tarafı bu akil insanlar denen zavallılar gittikleri hemen hemen her şehirde neredeyse bütün ilin tepkisini çekiyorlar, bazı yerlerde konuşturulmadan geldikleri gibi arabalarına bindirilip kovalanıyorlar,bazı şehirlerde toplantı sırasında soru yağmuruna tutulup bunalıp kendilerini kaybediyorlar,bazı illerde toplantıları halk tarafından yarıda kesiliyor...buna rağmen bugün sultanımız diyor ki kendi parti üyelerine hitaben yaptığı konuşmada "30-40 kişilik gruplar ile protesto gösterisi yapıp sanki bütün halk bu akil adamlara karşıymış gibi bir hava yaratmak istiyorlar" dedi...
medyanın tamamına yakını elinde olunca böyle konuşmak kolay ama yine de bu adına SÜREÇ dedikleri boktan ortam bence Anadolu halkını biraz olsun kendine getirebilir. Zaten bu ortamda kendine getirmezse bölündüğümüzün resmidir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi isterse butun sehir protesto etsin. Butun kurumlar partinin elinde, secimlere hile karistirilmayacagini kimse iddia edemez. Insanlar tepkilerini yansitamayacaklar sandiga, yine bir suru oyun donecek. Bir de artik bunlardan baska kim gelirse ciddi ekonomik kriz yasar ulke. Oyle olmasini saglarlar. O yuzden artik cok gec. Bu surec durmaz o yuzden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...