quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Uydunet kullanıyorum ve rezil 1 Mbit upload sınırının farkındayım, ancak torrent uygulamalarında 10 Kb'in filan üzerine çıkmamasını upload'ın (downloadlar tamamlandıktan sonra bile) nasıl açıklamak mümkün? Ratio isteyen hiç bir yerle işim olamıyor ya da ratio satın almak filan durumunda kalacağım bu gidişle, Superonline 5 Mbit upload verirdi, onu da kullandırırdı. Aaah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sende bi sikinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 leech yoktur belki torrentleechte bulmasi cok sikintiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Metronet varken 10 mbitle hayvan gibi upload yapmıştım onun ekmegini yiyorum uydunette ben. Eğer program ayarlarında bir engel yoksa daha fazla yapması lazım ama. Hoş oyle de net kullanılmaz olur neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Speedtest at? Bak bakalim kac k upload ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Abi işin garip tarafı o, New York, Paris, Londra denedim Speedtest, hepsinde gayet tatminkar çıktı sonuçlar 9.69+ MBit D/L, 0,95+ MBit U/L, ki zaten vaat edilen 10 / 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 illa senden full çekcekler diye ayalrmıyor ki torrent leech talebi azdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 upload satın alacağına seedbox kullan. daha mantıklı olur. şöyle bir site var ücretsiz seedbox veriyor. kullanmadım ama bir bak istersen https://fuge.it/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar