-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bide aurelio yu gönderceklerdi sezon başında.Adam hırsız ya acaip top çalıo ofansif yönüde var gönderselerdi ne olur fenerin hali orta sahayı toparlıo adma tek başına.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: fizban, 28 Kasım 2004 12:37 tarihinde demiş ki: yanlış biliyosun diomedes :) fenerbahçe aurelio yu trabzonspordan sözleşmesindeki özel madde nedeniyle 750 bin $ bonservisle aldı. öğrenmiş olduk eyw :)[signature][hline]- İngilizlerin çok ünlü bi lafı vardır bilirmisin? - Neymiş o? - FUCK YOU
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Diomedes imzanı duzelt bence..o ingilizler deil amerikalılar olacak bu arada bu senin yorumunsa onu bilemem[signature][hline]silverhelm.trio
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada DoruK kafayı mantıkla bozmus..[signature][hline]silverhelm.trio
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: silverhelm3, 28 Kasım 2004 16:41 tarihinde demiş ki: Diomedes imzanı duzelt bence..o ingilizler deil amerikalılar olacak bu arada bu senin yorumunsa onu bilemem zaten değiştircektim ya ölesine bilmediğim halde koydum onu :) zaten geçici bi sürelikti o imza :)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan
nameless Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 şimdi özet izledim takım iyiymiş[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 3-4 mactır fener cook iyi oynuor allah bozmasın...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Öne çıkan mesajlar