zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 NEREDEN NEREYE... OKTAY DERELİOĞLU AZERİ LİGİ'NDE BEŞİKTAŞ'IN ESKİ GOLCÜSÜ OKTAY, AZERİ LİGİ'NE TRANSFER OLDU. BEŞİKTAŞ'ın eski milli futbolcularından Oktay Derelioğlu, transfer olduğu Azerbaycan'ın Süper Lig takımlarından Hazar Lenkeran'la ilk antremanına çıktı. Oktay, yeterli tesisi bulunmayan ve bu yüzden çalışmalarını Hazar Denizi kenarındaki sanayi kenti Sumgayıt'ta sürdüren Lenkeran Takımı'yla dün ilk antremana çıktı. Takım arkadaşlarıyla tanışmadan önce DHA Muhabirinin sorularını cevaplandıran Oktay, transferin bazı Beşiktaşlı ağabeylerinin önerisi ile gerçekleştiğini söyledi. Azerbaycan'da futbolseverlerden büyük ilgi gördüğünü ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirten Oktay, takımın teknik direktörü eski hocası Rasim Kara ile birlikte Hazar Lenkeran'ın başarısı için gayret göstereceklerini kaydetti. Derelioğlu, Azeri takımından büyük bir transfer ücreti almadığını ve gelişmelere göre Azerbaycan'da kalma süresini belirleyeceğini belirtirken, Türkiye'de futbolun düşüşe geçtiğini ve bunun da üzüntü verici olduğunu açıkladı. Oktay'a ilk antremanı öncesinde Azeri spor basınına mensup muhabirler de büyük ilgi gösterdi. Aralarında milli futbolcuların da bulunduğu bazı arkadaşlarının da Azerbaycan'da futbol oynamak istediklerini söyleyen Oktay, bu futbolcuların da yakında gelebileceğini ima etti. Hazar Lenkeran Takımında yaklaşık bir aydır görev yapan Teknik Direktör Rasim Kara'da Oktay'ın eski öğrencisi olduğunu ve çok başarılı bir futbol hayatı olduğunu söyledi. Kara, Türkiye'de gemi nakliyatı konusunda çalışan Lankeran Kulubü yöneticilerinin takımın geliştirilmesi için her türlü imkanı sağladıklarını ve Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında futbolcuların kadroya dahil edilmesi için girişimlerde bulunacaklarını bildirdi.[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ilhan mansızıda satalım yine 3-4 milyon YTL ye :D[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oktay da nerelerden nereye geldi....belçika maçında attığı gol unutulur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 harbiden o ne goldü,z.ibrahimovic daha kralını attı juve'ye gitti[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 28 Kasım 2004 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 zlatan juveye gitmediki yani gittide kendi istegiyle degil ajax yolladi onu hollandaya milli macta gol atmisti o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bahane degil ya ben amsterdamda yasiyorum ayrica ajax maclarinada gitmisligim vardir +bunu herkes bilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hepsi boyle degilki hollandalilarin bu ajaxin basindaki kesim zengin milliyetci bi topluluk(yahudi olduklarida soylenir) ajaxdan oyle kolay kolay bi turk oyuncu yukselmez mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kendını oldurdu adam zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ex diyosun ya ajax gönderdi diye zaten ondan ibrahimovic'e sorsalardı zaten oda koşa koşa giderim derdi[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oktayda koşa koşa giderdi :)[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Azarbeycan da transferi ücreti en yüksek futbolcuymuş...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben çok seviyorum bu adamı sonra olan olaylara çok üzülmüştüm yani gerçekten kaliteli adamdı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bir Jetpa bir Las Palmas adama çok pis koydu dağıldı eleman direk[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar