Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Frostbite said: yanlız harbi elin gideri var.Hand job fantazileri için yaratılmış sanki.. Sonrada niye örtünmek? İşte senin gibi insancıklar yüzünden çok doğru kadının örtünmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 erkek eline tahrik olan kadin yok mudur. mesela benim ellerim cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 lan fotodan anladığım kadarı ile eller ojeli ve uzun tırnaklı yani dinen sakıncalı caiz değil diye biliyorum.. birde eminim çarşafın içine bişey giymemiştir.yada tanga,g-string li falandır oyhşş yani kısacası problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Eli guzel olanin dotu de guzel olurmus Seele sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Seele said: erkek eline tahrik olan kadin yok mudur. mesela benim ellerim cok guzel. http://www.youtube.com/watch?v=PZxX3-rJoNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7tc4drnW71rzz3r3o1_250.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bu haberin bukadar sacmalanacak nesi var? Sonucta insani bir tercih size batan nedir. Sirf ortama uymak icin insanlarin inanclarina bok atan, salak espriler yapan veletler iyice cogaldi, yazik cidden. Finklorpeyniri said: niye haber olmuş bu o rahatsız edici zaten. kimse müslüman olmuş vay salak yazmadı farkındaysan. ama haberin amacı rahatsızlık verici. neden maykıl ceksin MÜSLÜMAN OLDU VİHUUUY diye haberler çıkarken bilmemne ateist oldu diye haberler görmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Finklorpeyniri said: niye haber olmuş bu o rahatsız edici zaten. kimse müslüman olmuş vay salak yazmadı farkındaysan. ama haberin amacı rahatsızlık verici. neden maykıl ceksin MÜSLÜMAN OLDU VİHUUUY diye haberler çıkarken bilmemne ateist oldu diye haberler görmüyoruz kopek insani isirirsa haber olmaz, insan kopegi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Viktor said: http://backyardskeptics.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/09/atheist-respect.gif bu forumda bunu her attığında kendini respect bekleyen adam yerine koyman gerekiyo biliyosun dimi? çünkü troll warlorda hyper+basher kasan senin gibiler bu forumda. birisi bunu yapmanız akıllıca bir hareket değil deyince ''BASHIME LAF ETME, SAYGI DUY'' demiş oluyosun aynen koydugun gifte haksız bulduğun tarafın dediği gibi. bunu görebiliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Chipetbeth said: o kadın fahişe olup fuhuş baskınında yakalansaydı emin ol burada haber olmazdı,ve salyalarını akıtarak bakardın ,demekli neymiş ,kapanmak gerçekten salya akıntılarından koruyormuş.iyi uyumalar herkese işte bu senin fikrin malesef. senin salyaların akıyor olmalı mini etekli vesaire birini görünce ki herkese aynısı olduğunu düşünüyorsun (bu da benim fikrim senin yazın üzerine). yahu ne kadar saçma bir savunma çipet gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 okumadım ama feyktir değilse ziyan olmuş karalar fln .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Frostbite said: yanlız harbi elin gideri var.Hand job fantazileri için yaratılmış sanki.. ışıkları söndürmeyi unutma fantasyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 çipet gerçek bir bursa çocuğusun bende normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bugun birisi media marktta butun tabletlere esed resmi koymuş, çipeti andım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar