Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben vahit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LagaLuga burdan komik telefon işletmelerinden en çok dinlenen ben vahit var onu dinleyin en komiği o.Bide ben pilotum var oda güzel .:D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 27 Kasım 2004 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sakın daha yeni dinledim deme çünkü YILLLAARR oluyo o çıkalıııııı[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
ben yeni dinledim :D[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 27 Kasım 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
sakın daha yeni dinledim deme çünkü YILLLAARR oluyo o çıkalıııııı

+1[signature][hline]wtf?
Mesaj tarihi:
Ohooo biz bu vahiti yıllar önce dinledik çocuktuk,sonra küfürlü versiyonlarını keşfettik onları dinledik,Şu sıralar arkadaşlarla kendi imalatımız olan yaklaşık 35 telefon işletme kaydını dinliyorum. Bu kayıtlar nete yayılırsa çok feci sansasyon olur çünkü hiç dinlemediğiniz kadar harika :) Öte yandan başımın belaya girmesini istemediğimden yayınlamıyorum internette[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
pilot güzelmiş :D vede casper da güel :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 28 Kasım 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada oğlunu buldular mı adamın ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
ayrica kac 2 yil ya, ben ortaokuldaydim bunu radyoda dinledigimde, 7-8 yil gecmis nerden baksan.

yani yeni duyana cahil diyorsunuz da, siz de gec duymussunuz sanki =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 28 Kasım 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alo ben vahit oğlumu bulana 100 binlira vericem.
100 bin lira para mı it,bari 100 milyon de :D

Bu eskiden varmıydı ya.Ben yeni çıktı sanıodum.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
lagaluga.com da ilk açıldığı gibi duruyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
ikiside güzeldir bide deiz hun die bişi var bulabilirseniz bi keresteciyle dalga geçiolar telde :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
Bıde sey war ah bıde bulgurlu kofte olsa canımda kofte çektı bılmem ne wardı bu vahıtı ben heralde lsıedeyken fln dınlemıstım cok eskı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
o ikisi aynı döneme denk geliyo zaten ikisi de güzeldi ama vahit bi numara derste çalıyorum Alo Alo BEn Vahit diyo hoca dalicak bana bi gün ama :) hüeühehüeühe[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
  • Yeni Oluştur...