-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 evet topicteki gibi? tekrar baslayabilirimde cok kisi varsa.. ve eskiden bu yana oyunda ne gibi degisiklikler oldu?[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Amidala LvL 21 Fire/Dev Blaster Valla oyun daha guzellesti patchle ama bazi arkadaslarda crash sorunu var.[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeSSiZz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 SeSSiZ lvl22 AR/Dev Blaster Melek lvl20 ForceField/Rad Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 aha sessiz de balonlanmış :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Cray Totem lvl 30 fire/fire blaster.. Black Totem lvl 10 İce/emp controller Darla Totem lvl 11 Claws/Super reflex Scrapper Blenx Totem lvl 11 Energy/Gorce field Defender[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kanka burdayiz.. Bufo level 27 Emp/Dark Defender (bored not playing much) Azurus level 9 inv/fire tank (growing)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: -Mehanix-, 23 Ekim 2004 12:09 tarihinde demiş ki: evet topicteki gibi? tekrar baslayabilirimde cok kisi varsa.. ve eskiden bu yana oyunda ne gibi degisiklikler oldu? SG ikiye ayrıldı lvl 25 altı ve üstü diye. PATI'de akşam saatlerinde 6 7 kişi online oluyoruz genelde. SATI'deki rakkamda buna yakın birşey. Patch'le birlikte gelen yenilikleri coh'un sitesindeki recent update'den bakman daha faydalı olur. Biz ne kadar şey saysak da atladıklarımız elbet olur çünkü. lvl 41 ve 28 iki karakterim var.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonec Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben de giriyorum genelde her akşam; Zebris lvl34 Kyra Fierry lvl19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Silezya - Controller L30 Algus Requiem - Scrapper L30[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kambersiz dügün olur mu??? Ben de varim. Adasu main herom: L 36 blaster dierlerini pek oynamiyorum. Bir tane gravity controler'a basladim sanirim onu devam edicem[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 akinoku site lvl 36 scrapper; katana süper reflexes. başka 7 karakterim daha var(lvl 10-14 arası) da artık buna zor zaman ayırıyorum onlar uzun süre kenarda bekler herhalde. ancak hafta sonları online olabiliyorum, yoğun olmadığım zamanlar.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Devvo L38, Cinscim. Bi de Eagle Eye var, o da 28. Gel canum, o abin olacak şerefsizi de getir. :) Bu arada, Oha, Adasu, 36 olmuşsun. Sırf PL, sırf PL, nereye kadar?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Level 34 Pyhenn (pih ve pi diyenler oluyor) N.Controller Illusion & Storm Control Tek karakterim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 PIH PIH! Sakalli tek bayan arkadasimiz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Uzun bir süredir cesitli sebepler sebebiyle inactif durumdayım. En yakın zamanda geri döneceğim. Revenant'cim mrk etme agzinin payini vercem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Zor verirsin valla :) Bazi sebeplerden dolayi accountum kapali.. yakinda donerim araniza..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bende geldim 2 gün araliksiz lvl 5-6 ya char kasip sile sile en sonunda Elect/ice blastera karar verdim Nick; 410511-N (bide guild flm varmi varsa kimi pmliim vs vs)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Devvo, keyzar, adasu yu pmleyebiirsim[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben de oynuyorum surekli... Trial resimlerini gordukten sonra sanirim daha da burdayim. Aksamlari oynuyorum ama Turkiye ye gore sabahin 5-6 si oluyor. Uykusu tutmayanlari beklerim... Lvl 20 Science-Blaster Justice Server - YILDIRIM (ah bide kucuk harf kullansaydim :) ) Usta saolsun SATI deyim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
to5un_II Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 To5uN Lvl 10'a doğru elec-elec blaster To5uN II lvl 10'a doğru super setr-inv Tanker kaçırmanız imkansız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende yazıyım tekrar bari yeri burası oldu artık :) Tunch lvl 8 energy/ıce blaster[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 selam,CANKHAN elecice Blaster su anda level 10 oldum ama secim yapmadim ne secmeliyim?bir tane secip iki povermi almali,yoksa 2 farkli secip birer tanemi almaliyim? sacma olmus olabnilir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Valla Cankhancım hiç birşey anlamadım desem yeridir:D.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 evet sacma olmus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 PATI'ye girdinmi bu arada?[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar