cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 tek tek uğraşmak yerine, her sayfada ne varsa alarak jpg olarak kaydeden bir program var mı ? çok fazla sayfalık bir pdf mevcut elimde. içerisinde bazı sayfalarda resim, bazılarında ise hem resim hem yazı bulunmakta. hepsini jpg olarak ayrı ayrı kaydetmek istiyorum. varsa böyle bir program süper olur iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pdftojpg bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yemezler logout linkini. şikayet ettim. zamanında ban sebebi idi. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 şizofrenmisin arkadaşım ne logoutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 10 kişiye para veriyosun, amele gibi yapiolar. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Aluriel said: şizofrenmisin arkadaşım ne logoutu modlar değişikliği görür muhtemelen canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cempostaci said: yemezler logout linkini. şikayet ettim. zamanında ban sebebi idi. teşekkürler.eski nickin ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 baydınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bildiğim kadarıyla PDF içindeki resimler PDF dosyasına gömülü oluyor. O yüzden bir sayfa içindeki resmi çıkartamıyorsun. Bunu otomatik yapan bir program da o yüzden yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar