Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisinde Palanın Sonu Ne olacak ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence Pala önce Polat konuşturacak (Aslanı öldürme emrini kim verdi) diye sonra TAHALI KÖYE BY diyecek.....
Peki sizce ne olacak.....[signature][hline](*) :) Mesajımı mutlaka Oku :) (*)

[Bu mesaj ibrahim32 tarafından 26 Kasım 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 26 Kasım 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
bence Palayla polat arkadaş olacaklar ondan sonra Kurtlar Vadisi topici altında tartışmak varken yeni topic açanları avlamak için yola çıkacaklar...

ueheuheuh güzeldi
ama ölcek onu biliyorum kesin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
Pala bir numarayla Polati öldürcek (En azindan ben bunu diliyorum Palayi Polattan çok sevdim ben ya) Basrol oyuncusu degisecek Pala Gral olacak.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 26 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
Yeterki bana uzak allaha yakın olsunlar da, sonları ne olursa olsun.
[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
valla polat öldürmeden önceki son sözler vardır ya, onlardan etti orada :" sarılacak bayrağın yok.." yani öldürecek bence (devlet için ölenleri bayrağa sararlar ya, öldürecem ama seni sarmayacaklar bayrağa dio yani :) ) ....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
polat palanın bıyıkları kesecek.palada soğuktan donup ölecek...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Pala ile Polat birbirlerine aşık olacaklar
Dizinin gidişatı degisecek
ismi Aşk Vadisi olacak

Mutlu mesut penbe pancurlu evlerinde yasayacak ve cocuklar yapacaklar...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
bence palanın bıyıklarını kesip kulağına küpe taksınlar dünyadaki bir çok insan için çok da abartılı olmayacak bu durum kurtlar dadisinde dadi dadi masmadi gözleri boncuk dadi.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...