Papaz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu Scp çalışrdım ama yazıya renk vermek istiyorum nasıl yapıcam? [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 28 Kasım 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya ben pek anlamiyorum sanirim color gibilerinden birsey ekliyorsun "on=" uzerine bu arada keske smileyleri iptal etseydin :![signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 serv.allclients sysmessage @xx ... koyu renkli olan yerdeki "xx" kismina bir renk kodu giriyorsun. Ornegin beyaz olmasini istiyorsan, serv.allclients sysmessage @0481 ... $eklinde yapmalisin.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 renkli olması içinde zorm.dll kuruyoırsun exile.avaturk.com/ultimadevelopers[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee...
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ayrica sphere revision serisinden birini kullanarakta yapabilirsin. Zorm'un dll'leri ile ugra$mak zor geliyo bana :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yetkililer topicin basligini olum olarak duzeltebilirmi? yapilacak aramalarda etkili sonuc icin :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74)
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 orc karde$ bi$ey sorucam sana garibime gitti, pati forumlarinda girmedigin bolum var mi? Hangi bolume girsem ordasin lol :)
Öne çıkan mesajlar