Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vbulletin 5 cms desteği

aente

Öne çıkan mesajlar

Forum icin CMS destegi ne demek lan ? Varsa icerik yonetim eklentisi falan vardir ya da baska CMS'lerle entegre calisabilsin diye bi eklentisi vardir.

Bir de parali bi nane oldugundan go go pre-sales derim. En guzel cevabi ordan alirsin.

Hic olmadi google.com =P
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Forum icin CMS destegi ne demek lan ? Varsa icerik yonetim eklentisi falan vardir ya da baska CMS'lerle entegre calisabilsin diye bi eklentisi vardir.

Bir de parali bi nane oldugundan go go pre-sales derim. En guzel cevabi ordan alirsin.

Hic olmadi google.com =P

ya forum olacak artı eklentileri oluyor ya bunun cms desteği varmış o eklentilerde falan gelen v4'de.

bana yüklenmeyin la ben bilsem buralarda olmam auhfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

v5'de yok. internet brands sagolun ıcıne etti vb'nin. gelecek fln diyorlardı ama naptılar bilmiyorum.

ipboard ve xenforo'ya bak derim. hoş şu an xenforo'da yok da, xenforo'yu vbulletin'i internet brands satın aldıktan sonra takımdan ayrılan asıl elemanlar yazıyor.

ipboard'da oldukca iyi ipcontent var, bi wordpress degil ama yinede çok iş görüyor. örnek vermek gerekirse, curse'un diablofans.com, darthhater.com, aionsource.com, arenajunkies.com, ffxivcore.com,guildwars2guru.com, zybez.net, minecraftforum.net hep ipboard tabanlı. birçoğu da ipcontent kullanıyor cms için.

terraiaonline.com ise mesela xenforo kullanıyor. mmo-champion ise vb4 cms.

bizimde hsspot.com keza ipboard + ipcontent. şu anda ipboard + ipcontent xenforo cms'i duyurana kadar tek alternatif gibi bişi. (wordpress - forum bridge'li siteleri saymazsak ki büyük dert)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...