Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hangi itemin nerde kullanildigi (misal spider silk, tomb dust vs gibi) ve yaklasik ne kadar satilabilecegini gosteren bir liste ariyorum, bilen varmi bu tip bir sey yapildimi? Beta forumlarinda vardi ortalama fiyatlari gosteren bir liste ama tarih oldu sanirim.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yokmu thottbotta falan Yukardakı stıckylerde bazı sıteler var oraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Orda oyunculara satilabilecek fiyatlari yazmiyor, asil aradigim sey o.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oyuncuya sataçağın parayı sen belirliyorsun :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Cidden? o zaman herkese 100gdan satiyim herseyi ...[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Alan bulursan neden satmayasin ki..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eh sorunda o iste, bu yuzden mantikli bir fiyat listesi ariyorum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Vendor fiyatinin birkac silver ustune satacaksin, tam bir olcegi yok..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oyundakılere sor olmadı dene gıt vendora sat bak fıyatına yaklasık bı 6 sılver verıyosa 10 sılvera satarsın sanıyorum Dene sansınız yanı Vendor fıyatından baz alarak bırazdaha yukarı sat zaten mıllet sen satarken soler cok az cok ucuz falan anlarsın ordan [Bu mesaj Cico tarafından 28 Kasım 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla ben beta zamanında vendor fiyatının 2 katına satıyordum rahat bir şekilde hatta bazılarını 3 katına bile sattığım oluyordu.Önemli olan adamına göre fiyat söyliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 anlamadiniz galiba, ben gereksiz tavisye aramiyorum, liste ariyorum.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yazdıklarımız birşey ifade etmiyor mu yahu? vendor fiyatlarının 2 katı kadar bir ücret diyoruz işte biraz aşağısı veya yukarısı oluyor.Eğer adamını bulursan 3 katına da satarsın.Serbest piyasa işte ortam. liste bulabileceğini sanmıyorum. [Bu mesaj Mosquito tarafından 28 Kasım 2004 11:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 en guzeli ironforge da veya onun gibi auction yeri olan yerlerde auction a cikarman itemini. tahmin edebileceğinden yüksek fiyatlara gidiyor ole olunca...[signature][hline]Smanchi LvL 23 Night Elf Rogue Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 AH'daki itemlara mutlaka buyout fiyatları koyun çok uçuk olmamak kaydıyla.çoğu kez acil lazım olduğu için buyout ile alan adamlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 belki arkadasin matematigi iyi degildir arkadaslar n,iye ustune gidiyorsunuz. saka maka bir yana.. kardes git bir vendora tek tek kaca aldigina bak ve minimum 1/3 oraninda fiyat ekle. Ornegin: Satacagin itemi vendor 1gumus 50bakir veriyorsa, sen playerlara minimum 2gumus'e sat. yanliz dedigim gibi bu minimum, istege ve bulunabilirlige bagli olarak fiyati yukseltebilirsin.. Mesela tam hatirlamiyorum ama night elflerin sehrinde kirmizi et bulunmuyordu galiba.Hunterlara iyi fiyata et satabilirsin. (tabi bu ornegi tahmin yuruterek soyluyorum) Kisacasi bu isin mantigi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 fiyat arz ve talep e göre belirlenir, gidersin bi action house a ordaki satmak istedigin item kaçtan gidiyor ona bakarsın elindekinden yoksa altındakine ve üstündeki item çeşitlerine bakarsın ve onlara göre ortalama bi fiyat ve buyout belirlersin sonuç sorunsuz satarsın. . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya auction house'larda item'lar yaklaşık kaça gidiyor bak anlarsın işte. böyle bakıp liste yapan varsa da ben bilmiyorum. mesela ben open beta'da 3 kere AH'da 20'lik linen cloth satmıştım. hepsi aşağı yukarı aynı fiyata satılmıştı. yani belli bir fiyatın üstüne çıkartmıyorlar zaten genelde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 üle onlar satılırmı onlarla ben first aid kasıyorum satmam ben hiçbişe satmam :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu item den itema deisir yesil(good) itemler vendor deerlerinin cok üzerinde para ediyor.mesela ben bir balta satmistim.auction house da 30 gümüs veriordu 1 gold 15 gümüs den koydum buyout u 4 gold yaptim.söleki 2 taktik var satmak icin.birincisi deminki gibi buyout u yüksek tutarak ve aution time i 24 saat vererek max fiyata satmaya calismak ki ben bu baltayi 2 gold a sattim.bir dier secenek de buyout u az tutup auction time i kisa tutmam.8 saat gibi.mesela 10 gümüsse auction house da buyout a 20 gümüs verirsin.bu mal iicin beklemek istemeyen ve bu parayi ödemeye hazir birileri hep oluor.direk 20 gümüse gidior cok gecmeden.sonuc olarak elindeki item in ne oldugu cok önemli belli bi oranlama yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu bahsi gecen Auction House'lar nerede acaba? Mesela, Ironforge'de nerede? yada thottbot'da nasil arama yaparsan bu yerlere bulasabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ironforge büyük kapıdan girince sola yönel sonra böle güzel bir yere geliceksın solundakı binada banka onun hemen karsısındakı yerde ise AH var illaki görürsün yanı tam acıklayıcı olmadı pek ama bulursun sadece ironforge gırınce sola yönel cok gıtmıyorsun zaten[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 şehirlerde aradığınız şeyi bulmak çok kolay. gidin bir guard'a sorun. hem haritanızda işaretlenecek hem de minimap'te gözükür hale gelecek. bu arada buyout koymak zorunlu değil. auction house'a bir item'i koyduğunuzda otomatik olarak normal vendora satış fiyatınız gelir önünüze. eğer item'ın kaça gideceğinden emin değilseniz o fiyata koyun, arttıran arttırır gideceği yere kadar. eğer aşağı yukarı değerini biliyorsanız yüksek fiyattan da başlatabilirsiniz. buyout ise acil alanlar için. eğer item'ın normalde aşağı yukarı 5sp'ye gittiğini biliyorsanız kafanıza göre yüksek bir buyout koyarsınız (8sp mesela). acil ihtiyacı olan alır. çok yüksek buyout koyanlar pek sevilmiyor bu arada. gidip de ortalama 5 sp'ye gitcek item'a laf olsun diye 2 gp koyarsanız adınız kötüye çıkabilir. buyout kullanarak item'ın değerini yüksek göstermeye çalışabilirsiniz. ama bu da adınızı kazıkcıya çıkartabilir. sallıyorum bir balta var elinizde diyelim, değeri ortalama 1gp. siz 5gp buyout koyarsınız, gören değerli bir şey sanar normalde etmeyeceği kadar arttırır falan. işin etik yönü de var yani.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hehe merak etme herkes cin gibi 1 gold uk item a kimse 5 gold vermez :).birde auction house daki fiyat vendor fiyati degil item in.vendor da daha düsük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Birde başta depozito veriyon :P ben bır kere mace koymustum güzeldi ama kimse ilgi göstermemıs gerı geldı mail ile elde patlamıstı :P ama tabı open zamanı adam onşla ugrasmıyor lvl kasıyor :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adama sor ne kadar verırsın dıye oda bır fıyat soyler az yukarısını heapla sat ıste[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar