Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaslar inboxlarda send sekmesinde bir send money, birde C.O.D var. send money'i biliyorum ancak bu C.O.D secenegi nedir? ne ise yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 trade ile ilgili bir şeydi. yanlış hatırlamıyorsam şöyle bir şey, ama detayları bilmiyorum, sadece aklımda öyle kalmış: mesela biriyle anlaştın bir balta alcaksın 40 sp'ye. ama uzaktasınız. bu c.o.d yardımıyla trade gerçekletiriyorsunuz (dediğim gibi nasıl oluyor bilmiyorum). secure trade'in mail ile olanı. ama tekrar tekrar söylüyorum, sallıyor da olabilirim (nası yani)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 c.o.d de birisine bisey satmak icin kullaniosun.mesela cod diyip 40 gümü sgiriorsun.item i alan adam 40 gümüs ödemesse inventory ye atamior.40 gümüsü sana ödeyince mailinden alabilior item i.cok kullanisli bi olaydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 heh işte doğru sallamışım :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 takdir ettim mirage. :) bu arada, bu olay acayip kullanışlı gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 World of Warcraft Community Site - > Info - > Basics - > Mail [Bu mesaj OffChu tarafından 27 Kasım 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet ya cok ıse yarıyo valla Mesela diyelim; Adama heavy armor kit satıcan gidiyosun maili açıyosun sonra O kutuya kaçtane satıcaksan koyuyosun C.O.D'u seçiyosun ve parasını yazıyosun adamı yazıp gonderıyosun 1 saat sonra adama ulaşıyo kabul ederse para senın maıla gelıyo maılı acıp parayı alıyosun Cok guzel bı sıstem valla ben cok kullandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Cash On Delivery ulaşinca babadan parayi al almadan itemi verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Call Of Duty euh seni göreve cagırıolar o tusa basınca[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Collect On Delivery[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar