Pyro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 msn 7 betayı kurdum ustune msn plus ta kurdum ama mailler yazıyor sadece listede.acaba bu maillere dıger eskı msn surumlerınde plus yukleyınce rename yababıldıgımız gıbı isim veremıyor muyuz?ben ura$tım ama degı$tırecek bı yere bulamadımda.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Msn plus, msn 7.0 betayi desteklemiyor. Menu den plus! a geldiginde çikan compatibility info dan görebilirsin desteklemedigini.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 peh bende tek bende oluyor sanmı$tım.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eğer yanlış anlamadıysam milletin isimlierinin mail olarak gösterilmesinden şikayet etmişin onuda ; kişiler>kişileri yönet>kişileri sırala>görünen ad olması lazım[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 msn 7 de ya ki$iler yok ya da ben bulamadım.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar