Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ankara'da 2 tane ev arası bi kablonet paylaşımı yapmam lazım. 2 tane ev yanyana bitişik bloklar. Kablo ile yapsam yasal olmayacak. Acaba wireless olarak ne gibi birşeyler kullanabilirim? Yardım :) [Bu mesaj orc_lord tarafından 27 Kasım 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya wireless da duvar kalınlığına bakıyor birazda, kablo çeksen fark edilmez bile bence, birtane ip sharer al güzel olur ana bilgisayar diye bir sorun olmaz en azından 100 metreyi geçmesin kablo yeter.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bitişik bloklar. açık alanda 300m çeken baz istasyonlu bi siemens telsiz telefon çekebiliyor biraz zorda olsa :) ip sharer nedir? sürekli olarak bir makinanın açık olması gerekmez değilmi..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 wireless i bilemiycem ama onda da öyledir sanırım, ip sharer da da router var zaten ben 4 portluk olanı kullaniyorum, kablonet i ip sharer a bağliyorum, bilgisayarlarıda ip sharer a bağliyorum.Ana bilgisayar sorunu yok yani internet paylaşımı için bir bilgisayarın sürekli açık kalmasına gerek yok kim açarsa kullanıyo bağlantiyi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 peki baglantida bir yavaslama falan? aradaki mesafe uzun cunku.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eğer 100 metrelik kabloyu geçersen, evet olur[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Wireless ile yapınca yasal mı olucak? :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 en azindan kablonet sozlesme hedesinde kablosuz zart zurt yazmiyor :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sözleşme bildiğim kadarıyla paylaşım üzerine. Kablo yada başka bişey yazmıyor. Yani wireless ile paylaştırmak yasal değil. Amma.. Router arkasındaki makinaları göremedikleri için anlamazlar :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bugün 160 euro bayılıp wireless g protokolü kullanan linksys wag54g aldım. modem + wireless router + firewall + hede hepsi tek alette. bırakın 100 metreyi 15 metre gidince bağlantı rezil oluyor. uzak mesafe becerenler de var gerçi ama 100 metrede adam gibi kablosuz bağlantı beklemeyin. beklerseniz de cebinizi iyice boşaltmanız gerekir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hmm fiber optik kablo ile falan baglayamazmiyim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 halatla bağla?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kablo ile yaparsan niye yasal olmuyo onu çözemedim ben?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Qui doğrusunu sölemiş istersen hortumla bağla sözleşmede yazan paylaşım.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aman sanki gelip kontrol edecekler evimi :-p gelirlerse almam ozel hayatim hala hala :-p yada yok ederim.. ip sharer nerden bulunur, fiyati nedir..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pek bulunmuyor piyasada bence CNET var 50-60$ arası değişiyor 4 portlular[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 adsl modem icin olan router falan filanlari olmazmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 benim kullandiğim cnet hem cable hem adsl için , ama router lı ADSL modemler var onlardan al zoom x4 fln hazir port çıkışlarıda var ama sen cable değilmisin[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hmm routerlarin cesitine goremi soracagim? kablonet icin router vs. gibi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 74) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar