Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet Paylaşım

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Ankara'da 2 tane ev arası bi kablonet paylaşımı yapmam lazım. 2 tane ev yanyana bitişik bloklar. Kablo ile yapsam yasal olmayacak. Acaba wireless olarak ne gibi birşeyler kullanabilirim?
Yardım :)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 27 Kasım 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bitişik bloklar. açık alanda 300m çeken baz istasyonlu bi siemens telsiz telefon çekebiliyor biraz zorda olsa :)
ip sharer nedir? sürekli olarak bir makinanın açık olması gerekmez değilmi..?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 73)
Sosyal ağlarda paylaş

wireless i bilemiycem ama onda da öyledir sanırım, ip sharer da da router var zaten ben 4 portluk olanı kullaniyorum, kablonet i ip sharer a bağliyorum, bilgisayarlarıda ip sharer a bağliyorum.Ana bilgisayar sorunu yok yani internet paylaşımı için bir bilgisayarın sürekli açık kalmasına gerek yok kim açarsa kullanıyo bağlantiyi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 160 euro bayılıp wireless g protokolü kullanan linksys wag54g aldım. modem + wireless router + firewall + hede hepsi tek alette. bırakın 100 metreyi 15 metre gidince bağlantı rezil oluyor.

uzak mesafe becerenler de var gerçi ama 100 metrede adam gibi kablosuz bağlantı beklemeyin. beklerseniz de cebinizi iyice boşaltmanız gerekir.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aman sanki gelip kontrol edecekler evimi :-p
gelirlerse almam ozel hayatim hala hala :-p yada yok ederim..
ip sharer nerden bulunur, fiyati nedir..?[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 73)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...