Skroce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ce ariyorum almanya icin bir serefsiz site 80 satmaya basladi 66 euroluk ce yi ve dahada fiyati artabilirmis ebay gibi ce bulmamiyim beyler yardim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pre-order yapmayi basardim bi baksaydın keske usenmeyip[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 baktim ama bir yerdende preorder ettim ama garanti yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 almanya için burda hem alman CE'si, hem UK CE'si var 66 euro'ya. ikisinin de pre order paket olmadığını belirtmek isterim ve türkiyeye yollayıp yollamadıkları hakkında da bir fikrim yok. sitede aynı zamanda US, UK ve DE standart versiyonları da var. US'yi hemen ısmarlayabiliyorsunuz hatta.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla ordan aldim ama nasil preorder degil kafayi yiyecem ya simdi gelde iptal et üfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pre-order paket değil. yani final beta key'i ve soundtrack cd'sinin olduğunu paketi yollamıyorlar. yoksa pre-order tabii ki. yani oyun çıkmadan bir iki gün önce yolluyorlar yine.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne b*ka yaradi haydaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oyun çıktığında küçük bir ihtimal CE'lerin bitme ihtimali var. pre-order yaptığınızda oyun size 1-2 gün önceden yollanıyor ve serverlar açıldığında elinize geçmiş oluyor. türkiye için kargo bir iki günden fazla sürdüğü için yine serverlar açıldığınızda paket elinizde olamıyor tabii ki. ama oyun çıktığında ısmarlarsanız 1-2 gün daha geç gelmiş oluyor. ki serverlar açıldığında o 1-2 gün bile çatlatabilir adamı. ben şimdiden çatlıyorum. kısacası, normal pre-order yapınca: - hem oyunun bir kopyasını ayırtıyorsunuz ve böylece yok CE kalmadı, yok ingiliz versiyonu tükendi derdinden kurtuluyorsunuz. - oyun çıktıktan sonra vereceğiniz siparişe göre bir kaç gün önce elinize geçiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 aslinda ce istiyorum cünkü cok s1k oyun satin almiyorum kolleksiyon olarak ayri bir yeri olur bakalim keske son beta test e katilabilseydim 1 ay sürecekmis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 1 ay - 3 hafta falan surucek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar