lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 henüz para falan vermedik. dün almış seti. 1 haftalık deneme hakkı varmış, iptali için caydırma hakkımızı kullanabiliyormuşuz. yarın sabah bununla ilgili noter tasdikli dilekçe yazıp, firmaya fakslamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 OOOhooo daha para vermemişsin ne kasıyon son dedigi ni yap ondan sonra onlar ugrassın üşenirler zaten ugrasmaz problem yokmuski p.s. 1200liraya ne ingilizce seti onu da anlamadım ama 3 ay kurs alsan sonra iki dizi izlesen bitti gitti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aquila said: eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1200 liraya ne ingilizce seti ya bence sen kardeşinden cayma hakkını kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sdfffdgv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Senin o kardeşten çekeceğin var, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Faturan varsa alırsın paranı, kaymakamlıklarda tüketici heyeti var, ordan bizzat başvurabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kardeşini dövmeyen dizini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bugün başvurdum tüketici haklarına. ihtarname yazıp, iadeli taahütlü posta olarak firmaya yolladım. beklemedeyim. bakalım ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bornovanın neresinde la bu firma, gidip camlarını kıralım içeri malafat kokteyli atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 osmangazi caddesi no:36 filiz basın yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aynen abi gerek yok böyle tüketici hakları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 osmangazi cadddesi mi. lan orda naylon firmalar home ofis yapıyor call center tarzında 10 küsur kandırmaçlı kız çalıştırıyor. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 gg derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi zaten para falan vermedim daha hiç. vermemek için uğraşıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lunatari said: arkadaşlar, kardeşimi kandırarak 1200 tlye ingilizce seti vermişler. 1 hafta içinde geri iade edebileceğini falan söylemişler fakat adamları aradığımız halde telefonu açmıyorlar. internette firmayı araştırdım "Filiz Basın Yayın Ticaret Ltd. Şti" firması bornova/izmire kayıtlı. ve herkes firmadan bu konuda şikayetçi. bu durumda geri iade edebilmem için ne yapmak gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. konudışına açtım fakat daha uygun yer görülürse konu taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 enee ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aynen ben aldım. çaktırmamak için kardeşim diyorum. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar