lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 henüz para falan vermedik. dün almış seti. 1 haftalık deneme hakkı varmış, iptali için caydırma hakkımızı kullanabiliyormuşuz. yarın sabah bununla ilgili noter tasdikli dilekçe yazıp, firmaya fakslamayı düşünüyorum.
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 OOOhooo daha para vermemişsin ne kasıyon son dedigi ni yap ondan sonra onlar ugrassın üşenirler zaten ugrasmaz problem yokmuski p.s. 1200liraya ne ingilizce seti onu da anlamadım ama 3 ay kurs alsan sonra iki dizi izlesen bitti gitti işte
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1200 liraya ne ingilizce seti ya bence sen kardeşinden cayma hakkını kullan
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Senin o kardeşten çekeceğin var, yazık
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Faturan varsa alırsın paranı, kaymakamlıklarda tüketici heyeti var, ordan bizzat başvurabilirsin
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bugün başvurdum tüketici haklarına. ihtarname yazıp, iadeli taahütlü posta olarak firmaya yolladım. beklemedeyim. bakalım ne olacak?
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bornovanın neresinde la bu firma, gidip camlarını kıralım içeri malafat kokteyli atalım
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 osmangazi caddesi no:36 filiz basın yayın.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aynen abi gerek yok böyle tüketici hakları falan
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 osmangazi cadddesi mi. lan orda naylon firmalar home ofis yapıyor call center tarzında 10 küsur kandırmaçlı kız çalıştırıyor. gg
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi zaten para falan vermedim daha hiç. vermemek için uğraşıyorum zaten.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lunatari said: arkadaşlar, kardeşimi kandırarak 1200 tlye ingilizce seti vermişler. 1 hafta içinde geri iade edebileceğini falan söylemişler fakat adamları aradığımız halde telefonu açmıyorlar. internette firmayı araştırdım "Filiz Basın Yayın Ticaret Ltd. Şti" firması bornova/izmire kayıtlı. ve herkes firmadan bu konuda şikayetçi. bu durumda geri iade edebilmem için ne yapmak gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. konudışına açtım fakat daha uygun yer görülürse konu taşınabilir.
lunatari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 aynen ben aldım. çaktırmamak için kardeşim diyorum. sdfsd
Öne çıkan mesajlar