Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Erdoğanım aslanım gaplanımdan Aylin Nazlıaka karşısında Bülent Arınç'a da posta koymasını bekleriz. öteki türlü riyakarlık oluyor çünkü http://yenisafak.com.tr/politika-haber/chpli-kadin-vekil-arinctan-ozur-bekliyor-30.04.2013-516643 öte yandan kişiye yöneltilmesi rahatsız edici olabilecek bir soru olsa dahi hakaret taşımayan Kamer Genç'in sözlerine karşı galiz küfürler eden AKP'lilerin ahlak edep gibi kavramları tekellerine almaya çalışmalarına da diyecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 "roket adam" said: Ben hala anlayabilmiş değilim, Kamer Genç'in söylediğinde yanlış olan nedir? (tu) doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler. 100% haklı. bunun için rahatsızlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ühühühühü peygamber efendimizin gül kokulu ümmetine saldırıyorlar ühühü mağduruz hanım efendiye küfür ediyorlar hühüüh diğer yandan senin ecdanını skerm ananaı domaltırım evet hakkatten cok ayıp etmiş kamer genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ahmedinejad said: du buraya da koyayım http://i.imgur.com/LfCuv0R.jpg ben arkadaşlarımın yanında böyle küfür etmiyorum ya millet ne kadar geniş, meclis yayınları kalktı tabi ne olup bitiyo göremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 insan içine çıkamayacakları günler de gelecek bu akepelilerin. bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ağızlarına palamut ile darp etmek suretiyle tedip dayağı atmak istediğim 75 milyon insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Chipetbeth said: Ecevit de zamanında kavakçıya birşeyler söylemişti güç elindeyken ,meclisden atttırmıştı galiba ,bugünde tayyip kamer gence atıyo işte büyütecek birşey yokta akpli mvekili halsız küfür konusunda çipet? inandığın allah çarpar...ecevit ile tayyipin adlarını aynı cümlede kullanman zaten abes...kaldı ki iki olayın zerre ilgisi yok...orada türbanla milletvekili olarak meclise girilemeyeceği halde merve kavakçı provokasyon amaçlı(aha bu DELİKANLI akepeliler-o zaman refah partililerdi-onun arkasına sığınmışlardı o zaman ya tutarsa diye)türbanlı olarak meclise girmişti.ecevitte cumhuriyet başbakanının yapması gerekeni yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 zeyid aslan ne döşemiş öyle yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kamer Genç bir zamanlar meclis başkan vekilliği yapıyordu, dyp de iken. O zamanlar dengesiz birine benzemiyordu, sonradan niye böyle oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 akp lilerin yaninda kamer genc elit kaliyor oyle bi ulkedeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 loop said: Kamer Genç bir zamanlar meclis başkan vekilliği yapıyordu, dyp de iken. O zamanlar dengesiz birine benzemiyordu, sonradan niye böyle oldu? ne olmuş ki kamer genç'e? ne demiş ki? algıda seçicilik bu olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bu söylediğinde, direk bakanın şahsını hedef almamış olsa bir yanlışlık yok.. Ama genel olarak çocuk gibi adam, saçma sapan eylemler yapıp duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yukarıda yazdım işte, algıda seçicilik için güzel örnekler sunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Zeyid Bey lise sıralarını aratmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: yukarıda yazdım işte, algıda seçicilik için güzel örnekler sunuyorsun. Olayların her daim senin algıladığın haliyle doğru olması nasıl bir duygu ? Senden mutlusu yoktur bu dünyada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam dayak yedikten sonra rage'e giren ergen karakterine bürünmüş adeta "-seni abime söylicem" demediği kalmış bi. sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 loop said: KuddusiMavra said: yukarıda yazdım işte, algıda seçicilik için güzel örnekler sunuyorsun. Olayların her daim senin algıladığın haliyle doğru olması nasıl bir duygu ? Senden mutlusu yoktur bu dünyada! aslında burada senin açından da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. sana göre de ben algıda seçicilik örneğiyim. ama önyargılısın bana karşı. neyse.çok uzadı. iyi geceler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 0ne said: adam dayak yedikten sonra rage'e giren ergen karakterine bürünmüş adeta "-seni abime söylicem" demediği kalmış bi. sdfsf adam 73 yaşında. saldıran yaratık 40lı yaşlarda... ayıp denen bir şey var.sizin babanıza-dedenize birisi o şekilde saldırsa ne hissedersiniz? ne yapmak istersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sanada iyi geceler, umarım browser ın düzelmiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Son olarak Kamer Genç küfür dolu tutanağı Erdoğan'a ileteceğini söyledi. Bu arada konuşmaların diğer kısmı da bu linkte verilmiş. http://www.radikal.com.tr/politika/tbmmde_kamer_genc_soz_aldi_yumruklar_konustu-1131667 Yalnız a.k 'yi sansürleyip diğer küfürleri olduğu gibi koymak nasıl bir mantıktır onu da çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ZEYİD ASLAN - Senin a.ına koyarım! Senin a.ına koyacağım. Soytarı, köpek, şerefsiz! ZEYİD ASLAN - Senin ananı s.kerim! BAŞKAN - Sayın milletvekilleri, lütfen… Sayın milletvekilleri… Birleşime on dakika ara veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yatsana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 uyuyamadım kafeinden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 loop said: Sanada iyi geceler, umarım browser ın düzelmiştir :) yok yav...neredeyse bütün gecemi aldı. ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Litminov said: Yalnız a.k 'yi sansürleyip diğer küfürleri olduğu gibi koymak nasıl bir mantıktır onu da çözemedim. Bülent Arınç rahatsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar