LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 www.mmorph.com daki 14 trailı denedim. verdikleri game keyi girdim. kredi kartı buldum girdim.. patch yaptım ama nası giriyorum oyuna bulamadım :( bu arada bu benden para almaz daha değilmi?. 1 month recurring diyordu kayıtta anlayamadım .( yardım laırnız için şimdiden saolun
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oyun güzele benziyo .. bi şu quest leri halledemedim :(.. search mode nasıl dı aceba arkadaşlar?[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona..
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Quest i aldıysan eğer ctrl+4 ile görevlerini görebileceğin pencereyi açabilirsin (ctrl +1,2,3,4, sırayla dene diğer pencereleri açıp kapatmaya yarar 9 a kadar) aldığın mission ın üzerine shift+sol klik yaparsan mission ın açıklamasını okuyabilirsin detaylı olarak. En kötü forums.anarchy-online.com da game mechanics ve knowledge database bölümlerinde daha önce yapanların açıklamalarını okuyabilirsin. Hepsinden önce New Arrivals bölümüne göz gezdir ilk olarak işine yarar bilgiler bulabilirisin oyunla ilgili[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
LethE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 saolasıun kasap kardeş ama bi sorum daha var.. benim ekran aşağıya bakıyo çok ağrımaya başladı gözlerim kamera açısı değişmiyormu;??
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 F8 ve Numerik klavye ile yon tuşlarını dene sol altta ayrıca kamera açılarını gösteren bir menu var Actions vesairenin olduğu yerde[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
LethE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çok saol sadbutcher (sein djliğinide severi mben :D ).. karaktere kardeşimin ismini verdim "çağla".. jabe research deyim. questleri yapmaya calısıyorum ( ne yapmam gerektiğini bulmak zor oluyo :D ) chat window nasıl kullanılyor onu da nbiliyorsanız? millet ooc fln bişler yapıyo ben sadece yzabiliyorum.. petition diyorum "bug reprt" diy obug bulmuşun sen diyo :).. ona da yarılmıştım :D
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 anlamadıgım sey ise shade e zor oynanır yazmıslar. en kolayı o :(.. ne nanotech nede bşaka bişi. en guzelimis bu shade :P eger oynayan varsa soylesinde geliyim yanınıza[signature][hline]The Dragon died quickly.. just like Fiona..
corso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 14 günlük trial'ın 7. günü bitiminde benim kredi kartımdan para çekmişlerdi. sonra mail yazdım hallettim ama uğraştırdılar işte. bu mmorpg.com'un promosyonuya funcom'un normal 7 day trialı arasında uyumsuzluk vardı yani. senin de başına gelebilir, ya da halletmişlerdir[signature][hline]
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yazarsa kardeşime yazcak ama saolasın .. dikkatli olam.. oynuyormusun bu arada?
Öne çıkan mesajlar