wraog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu konu hakkında internette bayağı bir makaleler, forumlarda tartışmalar var. Bazıları Iraklıların orada süpriz bir saldırıyla 3/7 Cavalary'i yok ettiğini.Amerikalıların da karşılık olarak hava limanında Neutron Bombası kullandığını savunuyorlar. Kanıt olarakta havalimanının Bağdat'ın düşüşünden 9 ay sonra açılmasını ve Bağdat'ın çok kolay düşmesini öne sürüyorlar(Cum. Muh.'nın büyük bölümünün burada öldüğü söyleniyor). Sizlerinde bu konudaki görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Slat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kaynak?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
wraog Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 www.libertyforum.com dan araştırabilirsin.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yalan. Gittim, gördüm. Bağdatlılar nütorn bombası atılmış olsa bilirlerdi. Yok öyle birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hebede hubede mubede hic bisi anlamadim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73)
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 3/7 Cavalary'i nedir ?[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 koca bomba atılsa fark edilirdi heralde o kdar gasteci filan wardı
metboy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öyle bir şey olsa duyulurdu heralde kolay değil koskoca dünyaya çaktırmadan onu kullanmak.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: bravecik, 27 Kasım 2004 23:49 tarihinde demiş ki: koca bomba atılsa fark edilirdi heralde o kdar gasteci filan wardı isterse binlerce gazeteci olsun Sam Amca istemedikçe hiç birşey farkedilmez Bağdatta...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 neutron bombası galiba sadece organizmalara zarar veren bir bomba , ama yanılıyo olabilirm.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur !
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Abi Amerikalı askeri camide Iraklıyı vuruo o nası gosterilio
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Adamı aldılar askıya sonra.. almasalardı zaten...[signature][hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Biri konuyu toparlasa :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar