Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazıl Say İzmir konseri için bilet

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

kardeş sen taklit mi yapıyorsun yoksa cidden bu kadar aptal mısın ya

Ayni soruyu ben de sana sormak isterdim ama forum kurallari müsade etmiyor.

Adam ciddi bi kitleye sevimli oldu lan iste yaptigi aciklamalarla, simdi de o kitlenin en yogun oldugu sehre gidip konser veriyor sonuc olarak da biletler aninda tükenmis.

Gercekten siz bu kadar saf misiniz? Bu insanlarin ideolojilerini paranin önüne koydugunu falan mi zannediyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

adam her yıl onlarca ülke ve şehirde konser veriyor da şu forumda kırk kere söylenmesine rağmen kapasiten anlamaya yetmedi
http://fazilsay.com/tr/2012-past-concerts/

bu yıl nisan ayına kadar verdiği konserler bunlar. Türkiyede Muğla, İzmit, Urla, Aydın, İstanbulda vermiş sadece ylın ilk 3 ayı.ankara-izmir-istanbulda konser verecek bu ay. adamın kaç yıldır konser vermediği yer kalmadı kafan hala basmıyor davanın ona reklam falan olmayacağına
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Noyzura said:

Ooo izmire mi geliyon sipeyskeyk . birlikte space cake yiyelim gelmişken olur mu =) ?
Hayır. Döversin sen beni.

ya çok kızdırmıştın beni kendi ahlak çıkmazlarını bana dayatarak ama biz yanyana gelsek çok güleriz sarılırız be ne kavgası :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

adam her yıl onlarca ülke ve şehirde konser veriyor da şu forumda kırk kere söylenmesine rağmen kapasiten anlamaya yetmedi
http://fazilsay.com/tr/2012-past-concerts/

bu yıl nisan ayına kadar verdiği konserler bunlar. Türkiyede Muğla, İzmit, Urla, Aydın, İstanbulda vermiş sadece ylın ilk 3 ayı.ankara-izmir-istanbulda konser verecek bu ay. adamın kaç yıldır konser vermediği yer kalmadı kafan hala basmıyor davanın ona reklam falan olmayacağına

Dava degil adama reklam olan, adamin aciklamalari politik olarak kutuplasmasi, ilgi cekmesi.

Ne ilginc kafalar yasiyonuz olm siz ya?

Bir de bu mal misin, aptal misin, gerizekali misin tabirleri hakaret degilse ben de bazi sorular yöneltmek isterim bazi üyelere...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...