sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bitmiş biletler, 2 tane lazım. Satan falan olursa alabilirim. Diyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu adam yurt dışında değil mi 10 ay.. paraya mı döndü yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 fazıl saya osurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ooo izmire mi geliyon sipeyskeyk . birlikte space cake yiyelim gelmişken olur mu =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Vay anasini lan Fazil Say konser bileti karaborsaya mi düstü simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 evet çok reklam yaptı ceza alarak falan, yoksa bok gibi piyano çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Llama said: bu adam yurt dışında değil mi 10 ay.. paraya mı döndü yoksa wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Sparkcaster said: evet çok reklam yaptı ceza alarak falan, yoksa bok gibi piyano çalıyor. Konser icin sectigi sehrin de reklamin en büyük hedef kitleye sahip oldugu sehir olmasi ilginc tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kardeş sen taklit mi yapıyorsun yoksa cidden bu kadar aptal mısın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 nesi ilginc. herkes kendi mantığıyla hareket eden insanları sever. bakınız akp-apo-bdp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: Llama said: bu adam yurt dışında değil mi 10 ay.. paraya mı döndü yoksa wat hapis cezası almadı mı bu adam onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cezası onanmadı tekrar yargılanacak. onansa bile o kadar az hapis cezasını yatmaz zaten paraya çevirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: kardeş sen taklit mi yapıyorsun yoksa cidden bu kadar aptal mısın ya Ayni soruyu ben de sana sormak isterdim ama forum kurallari müsade etmiyor. Adam ciddi bi kitleye sevimli oldu lan iste yaptigi aciklamalarla, simdi de o kitlenin en yogun oldugu sehre gidip konser veriyor sonuc olarak da biletler aninda tükenmis. Gercekten siz bu kadar saf misiniz? Bu insanlarin ideolojilerini paranin önüne koydugunu falan mi zannediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam her yıl onlarca ülke ve şehirde konser veriyor da şu forumda kırk kere söylenmesine rağmen kapasiten anlamaya yetmedi http://fazilsay.com/tr/2012-past-concerts/ bu yıl nisan ayına kadar verdiği konserler bunlar. Türkiyede Muğla, İzmit, Urla, Aydın, İstanbulda vermiş sadece ylın ilk 3 ayı.ankara-izmir-istanbulda konser verecek bu ay. adamın kaç yıldır konser vermediği yer kalmadı kafan hala basmıyor davanın ona reklam falan olmayacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yahu sayın gülene her hafta trilyonlar bağışlanıyor . üstelik konser verdiği filanda yok. o iyi oluyorda , fazıl say konser verince mi kötü. heralde para kazanacak adam. yoksa taş yiyecek hali yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Abi bilet sordum mal mısınız acaba? Fazıl Say ın reklama ihtiyacı yok gündemde olmasa da biletler karaborsaya düşerdi, adamın sanatı tartışmaya açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: Ooo izmire mi geliyon sipeyskeyk . birlikte space cake yiyelim gelmişken olur mu =) ? Hayır. Döversin sen beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sipeyskeyk said: Noyzura said: Ooo izmire mi geliyon sipeyskeyk . birlikte space cake yiyelim gelmişken olur mu =) ? Hayır. Döversin sen beni. ya çok kızdırmıştın beni kendi ahlak çıkmazlarını bana dayatarak ama biz yanyana gelsek çok güleriz sarılırız be ne kavgası :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Myshkin said: adam her yıl onlarca ülke ve şehirde konser veriyor da şu forumda kırk kere söylenmesine rağmen kapasiten anlamaya yetmedi http://fazilsay.com/tr/2012-past-concerts/ bu yıl nisan ayına kadar verdiği konserler bunlar. Türkiyede Muğla, İzmit, Urla, Aydın, İstanbulda vermiş sadece ylın ilk 3 ayı.ankara-izmir-istanbulda konser verecek bu ay. adamın kaç yıldır konser vermediği yer kalmadı kafan hala basmıyor davanın ona reklam falan olmayacağına Dava degil adama reklam olan, adamin aciklamalari politik olarak kutuplasmasi, ilgi cekmesi. Ne ilginc kafalar yasiyonuz olm siz ya? Bir de bu mal misin, aptal misin, gerizekali misin tabirleri hakaret degilse ben de bazi sorular yöneltmek isterim bazi üyelere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Tivitlerin meyvesini yemeye geldi sıra 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 DeathLord said: Konser icin sectigi sehrin de reklamin en büyük hedef kitleye sahip oldugu sehir olmasi ilginc tabi :) Urfada, Vanda, Yozgatta sanmıyorum ki yoğun bir dinleyici kitlesi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar