Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İŞKUR'dan Sosyal Medya Uyarısı


nordlydian

Öne çıkan mesajlar

bu olay şuanda zaten dikkat edilmesi gereken bir husus epeydir böle, facebook profiline bakıo IK bi isminizi googlelıyor yani kim bu internet cahili bakalım diye.

profil öle kabak gibi ortadaysa zaten zeka seviyenizi ilan eden paylaşımlar varsa illa siyasi paylaşımlar yapmanıza gerek yok.

en temizi profili kapalı tutmak eğer böle kariyer endişesi aman falanca dev firma IKsı twitlerimi takip ediyor paranoyanız varsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel bilgiye erişim bu kadar kolay olmamalı işte. sonraki jenerasyon ne halt edecek merakla bekliyorum. üstelik fişleme olaylarının had safhada yaşandığı ülkemizde çok kişinin ekmeğine yağ sürüyor bu sosyal mecra. kendimden örnek vereyim hemen, hükümeti oluşturan partiye ait akbis isminde bir kayıt sistemi mevcut. bütün teşkilatları, ak masaları filan vb. üyelerini barındırıyor. benimse en ufak bir sempatim, bağlantım hatta parti binalarının önünden geçmişliğim bile olmamasına rağmen bütün kişisel bilgim o veritabanında mevcut. bir arkadaşım aracılığıyla sorguladığımda bütün yakın çevremdeki isimler barınıyor kaldı ki onlar da aynı benim gibi zerre ilişkileri olmayan insanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...