Deviss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya host kiraladık,windows 2000 işletim sistemli.Sorunumuz şu.Şimdi ip yi ayarlayıp girmeye çalışınca serveri görüyor işte serverin adı yazıyor (alt tarafta dünya resmi,beyaz bi fontun üstünde yazıyor vs..).sonra tıklayınca connecting de takılıyor... Client mlient herbişeyi denedik.olmadı bir türlü.anlayan birisi varsa yardım edebilirmi ?[signature][hline]ICQ E-mail MSN
taz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sphere console'a baktınız mı? orada sorunla ilgili bir hata vardır belki?[signature][hline]"her söylediğini düşün, her düşündüğünü söyleme."
Owner_666 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Genelde bu problemler account acilmassa meydana gelir fakat bunu dusunmediginizi dusunmuyorum.Console dan account acmaniz gerekiyor bilmiyorsaniz belirtiniz.Bu konuda problem yoksa,clientte bir problem olabilir kullandiginiz verdatada vs.[signature][hline]Gameland TR Ultima Online Shard Owner 666 (Azrael) www.gamelandtr.com
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya yok arkadaş xp sphere si kullaniosun diyo win2000 için ayrı birşey yapmak gerekiyormuş filan dedi... her clienti denedik olmadı,mapdan filanda bir sorun yok kafamız çok karıştı abuk abuk şeyler denedik vs.. olmadı yane..[signature][hline]ICQ E-mail MSN
LeBaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 1)eğer zorm.dll kurulu ve spheretablesde [OBSCENE] nin altında herhangi bir yazı yoksa giremezsiniz. 2)eğer clientinizi sphereniz desteklemiyorsa giremezsiniz. 3)Oyunda accountunuz yoksa giremezsiniz. 4)Uo Updateli Değilse Yeni Karakter Açmayıp Hata Vericektir. [hline] Ba'aL
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 açılan 4. başlık[signature][hline]I've got nothing, to gain , to losee... obscene dolu ama yinede takılıyor.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 27 Kasım 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu sorun Adsl Kullanıcıların Çogunda Var Aynı Şeyi Bende Yaşadım. Ben Servera Girioyrum..Karşı Taraf Goruyor Ama Giremiyor!!![signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 onlar evden açmaya çalışıyorlar.Okumadan mesaj atmayın BE ! sorunlar farklı,topicler aynı olabilir...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Xcrack Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sphere.ini deki ip yazmanız gereken yerlere 127.0.0.1 yazmadıysanız bu tür bir sorun verir. Siz giremezsiniz. Ancak başkaları girebilir. Eğer sphere.ini deki ip bölümlerine ip nizi yazdıysanız bu bölümleri 127.0.0.1 olarak değiştiriniz.[signature][hline]to the victory... Darknesstime ...
swarthy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ha Evden ha Cafeden.. Bende Zaten Ev Diyorum.. 512 Adsl İm Var.. Cafedeki Arklar İçin Açacam Server ama Conneciton Deyip Kalıyor[signature][hline]Cyclone=> swarthy Diye Kayıt Oldum Ama Uo Dünyasındaki Nickim <<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 biraz arama yapın tutorialleri okuyun www.paticik.com/scripts e bakın fln arama yapmadan thread açmayın. Sorunlar benzer ama cevapları aynı olabilir... Mutlaka deneyin..[signature][hline]*! Impossible is N0thing *
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yahu bağlantım adsl değil,adsl olsa he diyecem tamam diyecem de BAĞLANTIM ADSL DEĞİL.Paticikde çoğunuzdan eskiyimdir (bknz : Diamore).Şimdi bilmişlik taslayacağınıza soruma cevap vermeye çalışın,veremiyorsanız post kasmak yerine susun oke mi ? Edit :Sabah aptallığıyla 5 adet yazım hatasını düzeltmek... [signature][hline]ICQ E-mail MSN [Bu mesaj Deviss tarafından 28 Kasım 2004 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu topic daha once açılmıştı birçok kez connecting diye arat istersen.[signature][hline]deviL|may|Cry
Öne çıkan mesajlar