nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 deli olacam arkadaşlar masaüstünde çöp kutusu hariç neredeyse bütün kısayollar zaman zaman kayboluyor. ben koyuyorum yerlerine onlar kayboluyor. her seferinde de başka başka olmak üzere.. steam harici oyunları atıyorum masaüstüne ama yerlerinde durmuyor. mesela virtual tennis 4 var ama yok.. asdf var mıdır bir çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tüm kısayollar varken screenshot al açıp açıp bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Buna benzer bişey oldu bende resimde anlattım bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bende küçükken dergileri koyduğum yeri unutmuştum bi kere neyse sonra hatırladık rezil olmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hmmm. notebooku tvye baglamıstım sanırım ondan olabilir. ama çözünürlüğü hiç değiştirmedim. (1080) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar