Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan merhaba

Ahri

Öne çıkan mesajlar

yorumlar çok iyi uzun süredir bende wowa alternatif kaliteli bir mmorpg arıyordum. 2 arkadaşım davet etti onlarda yeni başlıyor. bende oyunu araştırdım baya iyi gözüküyor. bir de sword art online animesini izledikten sonra uçmalı mmorpg arıyordum. başlamayı düşünenleri bir secret facebook grubumuz var davet edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

kzpmaza said:

support baslamassa bosuna indirmis olursunuz.

Priest olmayı düşünen var hatta belki ben bile olabilirim değişiklik olur diye düşünüyorum .

saka dedim ya. ama ben de oynamayı düşünüyorum bu tarz bi oyun. şimdi işteyim eve gidince başlatıcam indirmeyi. adama ihtiyaç olursa mesaj çak bana.

edit: mmo geçmişim yok hiç ama her türlü oyunu oynadım hemen akarım.sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Octavarium said:

iyi o zaman olur ya bende oyun arıyordum ne zamandır. başlattım indirmeyi

ooo kıyaks güzel sayıya ulaşıyoruz daha başlamadan .

kzpmaza said:

saka dedim ya. ama ben de oynamayı düşünüyorum bu tarz bi oyun. şimdi işteyim eve gidince başlatıcam indirmeyi. adama ihtiyaç olursa mesaj çak bana.

edit: mmo geçmişim yok hiç ama her türlü oyunu oynadım hemen akarım.sdfsdf

kaparsın ama uyarayım mmorpgler bağımlık yaratıcı gerçi işindesin gücündesin heralde işini bırakmazsın daha çok oyun oynamak için ;D
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Noyzura said:

indi beyler UK peponte mi ne serverın ismi recomannded server. asmodians factionındayız.

yav noyan, kaçıncı kezdir oyunu açmaya çalışıyorum, önce updatei indirmemi şart koşuyor,onu da bir türlü indirmiyor.

update'i indirmesi uzun sürüyor bilgisayarını gece yatarken falan açık bırak benimde 1.5 günde falan indi 21.4 gb veri indiriyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...