Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yorumlar çok iyi uzun süredir bende wowa alternatif kaliteli bir mmorpg arıyordum. 2 arkadaşım davet etti onlarda yeni başlıyor. bende oyunu araştırdım baya iyi gözüküyor. bir de sword art online animesini izledikten sonra uçmalı mmorpg arıyordum. başlamayı düşünenleri bir secret facebook grubumuz var davet edebilirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kzpmaza said: support baslamassa bosuna indirmis olursunuz. Priest olmayı düşünen var hatta belki ben bile olabilirim değişiklik olur diye düşünüyorum . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iyi o zaman olur ya bende oyun arıyordum ne zamandır. başlattım indirmeyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: kzpmaza said: support baslamassa bosuna indirmis olursunuz. Priest olmayı düşünen var hatta belki ben bile olabilirim değişiklik olur diye düşünüyorum . saka dedim ya. ama ben de oynamayı düşünüyorum bu tarz bi oyun. şimdi işteyim eve gidince başlatıcam indirmeyi. adama ihtiyaç olursa mesaj çak bana. edit: mmo geçmişim yok hiç ama her türlü oyunu oynadım hemen akarım.sdfsdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 konuda bi tek Cons un yazdıkları okumaya değer. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Octavarium said: iyi o zaman olur ya bende oyun arıyordum ne zamandır. başlattım indirmeyi ooo kıyaks güzel sayıya ulaşıyoruz daha başlamadan . kzpmaza said: saka dedim ya. ama ben de oynamayı düşünüyorum bu tarz bi oyun. şimdi işteyim eve gidince başlatıcam indirmeyi. adama ihtiyaç olursa mesaj çak bana. edit: mmo geçmişim yok hiç ama her türlü oyunu oynadım hemen akarım.sdfsdf kaparsın ama uyarayım mmorpgler bağımlık yaratıcı gerçi işindesin gücündesin heralde işini bırakmazsın daha çok oyun oynamak için ;D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Rasmon said: konuda bi tek Cons un yazdıkları okumaya değer. Cons bi tane ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 indi beyler UK peponte mi ne serverın ismi recomannded server. asmodians factionındayız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Noyzura said: indi beyler UK peponte mi ne serverın ismi recomannded server. asmodians factionındayız. yav noyan, kaçıncı kezdir oyunu açmaya çalışıyorum, önce updatei indirmemi şart koşuyor,onu da bir türlü indirmiyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çeto imzaya resim yasak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: Noyzura said: indi beyler UK peponte mi ne serverın ismi recomannded server. asmodians factionındayız. yav noyan, kaçıncı kezdir oyunu açmaya çalışıyorum, önce updatei indirmemi şart koşuyor,onu da bir türlü indirmiyor. update'i indirmesi uzun sürüyor bilgisayarını gece yatarken falan açık bırak benimde 1.5 günde falan indi 21.4 gb veri indiriyor çünkü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 hoş geldin selamlar olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.