Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan merhaba

Ahri

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Fistan said:

screwy kalır yeni gelen gider
kasmayın sacmnasapan
o giderse sende gidicen falan diye
siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide

ne demek siz kimsiniz?
sen kimsin?
adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor.
karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim.

http://inciswf.com/ermanhoca.swf
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğim rahatsızlık için hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. bunu gerçekten ima ediyorum. ama insanların direkt olarak 'cadı bu yakın!' tavırları da normal değil.
bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamıştım. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Fistan said:

KuddusiMavra said:

Fistan said:

kasmayın sacmnasapan

ne demek siz kimsiniz?
sen kimsin?
adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor.
karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim.

sus lan

sen sus lan

kes sesini
Sosyal ağlarda paylaş

Ahri said:

verdiğim rahatsızlık için hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. bunu gerçekten ima ediyorum. ama insanların direkt olarak 'cadı bu yakın!' tavırları da normal değil.
bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamış olmama rağmen. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok.

önemli değil boşver sen bunları msn varmı
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

Noyzura said:

Fistan said:

kasmayın sacmnasapan

forum kurallarında yazıyor kışkırtmaya dair meseleler oku istersen.

ya git lütfen. kibarca yazıyorum. lütfen git

seviyorum canım seni bozma moralini lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Ahri said:

bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamış olmama rağmen. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok.

önemli değil boşver sen bunları msn varmı

üzgünüm, kullanmıyorum. arada skype kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahri said:

ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam.

niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar.

'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana'
Sosyal ağlarda paylaş

Screwy ne kadar seviyesizmiş. gelen arkadaş kız sanırım ve ağzına alıyomusun diyo. hiç mi kız arkadaşınız olmadı, hiç mi konuşmayı öğrenemediniz.
Cevabını güzel almış gerçi, sonra ağlayarak şikayet ettim şunu yaptım bunu yaptım der anca.

Finklorpeyniri said:

veriyorsa alırız

Cons said:

pıtısı varmı arkadaşın

Şu mesajlara bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...