Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide forum kurallarında yazıyor kışkırtmaya dair meseleler oku istersen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide ne demek siz kimsiniz? sen kimsin? adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor. karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim. http://inciswf.com/ermanhoca.swf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sacmalamayin arkadaslar, kitliyorum konuyu, gelen de tekrar duzgun gelsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 verdiğim rahatsızlık için hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. bunu gerçekten ima ediyorum. ama insanların direkt olarak 'cadı bu yakın!' tavırları da normal değil. bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamıştım. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: Fistan said: KuddusiMavra said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide ne demek siz kimsiniz? sen kimsin? adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor. karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim. sus lan sen sus lan kes sesini Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide forum kurallarında yazıyor kışkırtmaya dair meseleler oku istersen. anayasa sandın heralde o kuralları Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide forum kurallarında yazıyor kışkırtmaya dair meseleler oku istersen. ya git lütfen. kibarca yazıyorum. lütfen git Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 incindim cok kırıldım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: verdiğim rahatsızlık için hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. bunu gerçekten ima ediyorum. ama insanların direkt olarak 'cadı bu yakın!' tavırları da normal değil. bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamış olmama rağmen. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok. önemli değil boşver sen bunları msn varmı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahri. selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kitliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: Noyzura said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide forum kurallarında yazıyor kışkırtmaya dair meseleler oku istersen. ya git lütfen. kibarca yazıyorum. lütfen git seviyorum canım seni bozma moralini lütfen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahri ne lan orta dünya beygiri gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 of korkunç adam. kötü herif. kalitesiz rezil pis adam. inat etti yazıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 İlk mesajdaki dam göt meme yakınmasından sonra screwy nin mesaja çok güldüm valla ya ahahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Cons said: Ahri said: verdiğim rahatsızlık için hepinizden gerçekten çok özür diliyorum. bunu gerçekten ima ediyorum. ama insanların direkt olarak 'cadı bu yakın!' tavırları da normal değil. bir arkadaş; "şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun." demiş, gelen ilk yorumlara bakarsa eğer neden böyle bir şey yazdığımı anlayabilir ki spesifik olarak kimseye kötü bir şey yazmamış olmama rağmen. screwy arkadaşı da incittiysem kendisinden de özür diliyorum, ailesi ile öyle bir tecrübe yaşamasına gerek yok. önemli değil boşver sen bunları msn varmı üzgünüm, kullanmıyorum. arada skype kullanıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 foto koy bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben ruhunun güzelliğine ikna oldum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 "eski kalır, yeni gider" "forum kurallarını anayasa mı sandın?" anlamam gereken şu mu? her hangi bir eski üye çıkıp yeni üyelere istediği hakareti yapabilir ve bir karşılık gelirse yeni üye bloke edilir? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 close enough Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 utandım davet ettiğime. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 noyzura en sonunda bütün tarikatı toplayıp bizi kovacak, noyzura homeland olacak burası. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: "eski kalır, yeni gider" "forum kurallarını anayasa mı sandın?" anlamam gereken şu mu? her hangi bir eski üye çıkıp yeni üyelere istediği hakareti yapabilir ve bir karşılık gelirse yeni üye bloke edilir? hayır en eski üye benim ve böyle bişey olamaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Screwy ne kadar seviyesizmiş. gelen arkadaş kız sanırım ve ağzına alıyomusun diyo. hiç mi kız arkadaşınız olmadı, hiç mi konuşmayı öğrenemediniz. Cevabını güzel almış gerçi, sonra ağlayarak şikayet ettim şunu yaptım bunu yaptım der anca. Finklorpeyniri said: veriyorsa alırız Cons said: pıtısı varmı arkadaşın Şu mesajlara bak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.