Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan merhaba

Ahri

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor.

once kendi arkadasınızı tanıyın.

sonra ensest falan yazarsınız. bu arada yorungede basarılar
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

bende bastım şikayeti ama screwy'ye bastım. davet ettiğim birine ilk mesajdan ağır cinsel içerikli mesaj atması hoş değildi . aldığı tepkide hoş değildi ama birisi size gelir gelmez öyle saçma sapan birşeyler dese sert tepki vermeniz pek anormal olmazdı.
ben senin gibi bi arkadas mıymıs diye sordum kendisine. yukarda cumlelerin duruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

ee? ne var? madem noyan'ın yazdıkları ayıp, sen neden paylaşıyorsun ve paylaşmakla da kalmayıp buraya yıllar sonra yeniden gelmiş olan ve merhaba diyen arkadaşa sataşıyorsun?
eğer birisi yörüngeye gidecekse ve/veya bu arkadaş yörüngeye gidecekse senin de onunla birlikte gitmen gerekir.

edit: screwy mesajını editlemiş. ama anladı o ne yazdığımı.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Noyzura said:

bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor.

once kendi arkadasınızı tanıyın.

sonra ensest falan yazarsınız. bu arada yorungede basarılar

screvy spiritüel içerikli tartıştığımız bir konudaki mesajı alıp sürekli oraya buraya yapıştırınca haklı olmuyorsun. o yörüngeye girerse kışkırtan kişi olarak sana da yörüngede başarılar.

p.s: yaptığım şeyden ve bunu yazmaktan utanmıyorum. komik olan bu kadar garipseyip yeni gelen insanlara ve bile yerli yersiz bu şekilde davranmanız.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

ee? ne var? madem noyan'ın yazdıkları ayıp, sen neden paylaşıyorsun ve paylaşmakla da kalmayıp buraya yıllar sonra yeniden gelmiş olan ve merhaba diyen arkadaşa sataşıyorsun?
eğer birisi yörüngeye gidecekse ve/veya bu arkadaş yörüngeye gidecekse senin de onunla birlikte gitmen gerekir.

sen abilik yap, ellerinden tut gotur.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

KuddusiMavra said:

sen abilik yap, ellerinden tut gotur.

şükrü. canın çok sıkılmış,belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

screwy kalır yeni gelen gider
kasmayın sacmnasapan
o giderse sende gidicen falan diye
siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide

ne demek siz kimsiniz?
sen kimsin?
adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor.
karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Fistan said:

kasmayın sacmnasapan

ne demek siz kimsiniz?
sen kimsin?
karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim.

sus lan
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

KuddusiMavra said:

Fistan said:

kasmayın sacmnasapan

ne demek siz kimsiniz?
sen kimsin?

sus lan

sen sus lan
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...