KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yav bir sakin arkadaşlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. once kendi arkadasınızı tanıyın. sonra ensest falan yazarsınız. bu arada yorungede basarılar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bende bastım şikayeti ama screwy'ye bastım. davet ettiğim birine ilk mesajdan ağır cinsel içerikli mesaj atması hoş değildi . aldığı tepkide hoş değildi ama birisi size gelir gelmez öyle saçma sapan birşeyler dese sert tepki vermeniz pek anormal olmazdı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben ikisine de bastim, hak gecmesin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 pıtısı varmı arkadaşın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: bende bastım şikayeti ama screwy'ye bastım. davet ettiğim birine ilk mesajdan ağır cinsel içerikli mesaj atması hoş değildi . aldığı tepkide hoş değildi ama birisi size gelir gelmez öyle saçma sapan birşeyler dese sert tepki vermeniz pek anormal olmazdı.ben senin gibi bi arkadas mıymıs diye sordum kendisine. yukarda cumlelerin duruyo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kusura bakma anlayamadım fistan? :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 veriyorsa alırız Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yeni gelen uçar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 4 mesaj attın. şu ana kadar pati ortamının abazalığından, bayağılığından, ego tatmini peşinde koşanların yuvası olduğundan falan bahsettin. bide kadınım diyip durdun. iyiymiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yeni gelip de şuraya başlık atanları hiç anlamam. açtın mı ekantı. yapıştır her bölümde cirit at arkadaşm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ee? ne var? madem noyan'ın yazdıkları ayıp, sen neden paylaşıyorsun ve paylaşmakla da kalmayıp buraya yıllar sonra yeniden gelmiş olan ve merhaba diyen arkadaşa sataşıyorsun? eğer birisi yörüngeye gidecekse ve/veya bu arkadaş yörüngeye gidecekse senin de onunla birlikte gitmen gerekir. edit: screwy mesajını editlemiş. ama anladı o ne yazdığımı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 screwy said: Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. once kendi arkadasınızı tanıyın. sonra ensest falan yazarsınız. bu arada yorungede basarılar screvy spiritüel içerikli tartıştığımız bir konudaki mesajı alıp sürekli oraya buraya yapıştırınca haklı olmuyorsun. o yörüngeye girerse kışkırtan kişi olarak sana da yörüngede başarılar. p.s: yaptığım şeyden ve bunu yazmaktan utanmıyorum. komik olan bu kadar garipseyip yeni gelen insanlara ve bile yerli yersiz bu şekilde davranmanız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: ee? ne var? madem noyan'ın yazdıkları ayıp, sen neden paylaşıyorsun ve paylaşmakla da kalmayıp buraya yıllar sonra yeniden gelmiş olan ve merhaba diyen arkadaşa sataşıyorsun? eğer birisi yörüngeye gidecekse ve/veya bu arkadaş yörüngeye gidecekse senin de onunla birlikte gitmen gerekir. sen abilik yap, ellerinden tut gotur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bi bitmediniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hapcı isci birligiyle mucadele zor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aquila said: KuddusiMavra said: ee? ne var? madem noyan'ın yazdıkları ayıp, sen neden paylaşıyorsun ve paylaşmakla da kalmayıp buraya yıllar sonra yeniden gelmiş olan ve merhaba diyen arkadaşa sataşıyorsun? eğer birisi yörüngeye gidecekse ve/veya bu arkadaş yörüngeye gidecekse senin de onunla birlikte gitmen gerekir. sen abilik yap, ellerinden tut gotur. şükrü. canın çok sıkılmış,belli. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 anlatsam, inanmazsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide ne demek siz kimsiniz? sen kimsin? adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor. karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gelişi bile kilometrelerce öteden itici olan insanlar üye olmasın lütfen, mahallenin küfür edip kaçan dayak arsızı piçi gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 KuddusiMavra said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide ne demek siz kimsiniz? sen kimsin? adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor. karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim. sus lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sizi sevmiyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: KuddusiMavra said: Fistan said: screwy kalır yeni gelen gider kasmayın sacmnasapan o giderse sende gidicen falan diye siz kimsiniz la adalet dagitiyosunuz patide ne demek siz kimsiniz? sen kimsin? adam buraya gelip bilerek tahrik edici,sataşmalı mesaj atıyor. karşı tarafı yanlış yapmaya zorluyor,ondan sonra bir de destek görüyor. fikrimi tabi ki söyleyeceğim. sus lan sen sus lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.