Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sende icsel gucun gitmesin diye kızın agzına bosalıp geri alıyomusun agzından? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hoşgeldin canım benim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 begenmedigin seyleri yazdigin iyi olmuis, hic dikkat cekmez simdi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 beklediğin gerçekleşmedi bi 5-6 yıl sonra gel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben eski accountumu buldum buradaki. mesajlarımı falan okudum bir acayip oldum. şu an muhatap olduğum hiç kimseyle alakam yokmuş. elite bir gamer gibi takılmışım fazla geyiklere bulaşmadan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hoş geldin dost Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yok ya zaten dikkat çekmek için yazdım, bambaşka bir kimlik ile bir şey demeden de üye olabilirdim. vajina görse tutup koparcak köylü yağız delikanlılarımızda değişiklik var mı yok mu diye merak ettim. bu arada üzgünüm screwy, yapmıyorum öyle şeyler. ev halkındaki dişilere sor bakalım, yapan varsa ensest yollarla tecrübeni yaşarsın. ama insan gibi insanlar da var hala, teşekkürler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ouvv Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Noyzura said: ben eski accountumu buldum buradaki. mesajlarımı falan okudum bir acayip oldum. şu an muhatap olduğum hiç kimseyle alakam yokmuş. elite bir gamer gibi takılmışım fazla geyiklere bulaşmadan. bu arada tekrardan hoşbulduk :) aslında üye değilken de mmorpg genel ve bilgisayar oyunları bölümlerini takip ediyordum. şimdi de aynısını yapmayı planlıyorum. ki bi de gördüğün gibi oyuncu var, bir de screwy gibi oduncular var. @fistan 5-6 yıl sonra da bir şey değişeceğini sanmıyorum :/ e üye olmuşken de ortalarda azıcık dolanmak gerek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: vajina görse tutup koparcak köylü yağız delikanlılarımız ahah bu iyiymis, klitoris gorsen collector's item sanirsinin yanina ekliyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 aquila said: Ahri said: vajina görse tutup koparcak köylü yağız delikanlılarımız ahah bu iyiymis, klitoris gorsen collector's item sanirsinin yanina ekliyorum. "klitoris gorsen collector's item sanirsinin" baya iyimiş ;D asdfg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: bu arada tekrardan hoşbulduk :) aslında üye değilken de mmorpg genel ve bilgisayar oyunları bölümlerini takip ediyordum. şimdi de aynısını yapmayı planlıyorum. ki bi de gördüğün gibi oyuncu var, bir de screwy gibi oduncular var. cidden paticik böyle aydınlanma/sabır/erdem üzerine kurulu bir oyun gibi oynanabiliyor. bazen bende dark'a bağlıyorum burda sonra tekrar toparlıyorum falan. zamanla burayı ne kadar çok sevdiğimi kendime itiraf edebildim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 suaralar cok efsane topaklar var dayanmadin tabii hosgelmisen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hosbulduk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 paticikte kız olmak cidden zormuş anlaşılan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 abi ortada ağır hakaret var yalnız. hepiniz görmezden geliyorsunuz da hoş değil yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bastım şikayeti bye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Evet adam ana baci birakmamis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 imamizer said: abi ortada ağır hakaret var yalnız. hepiniz görmezden geliyorsunuz da hoş değil yani. ne var ağır hakaret? hee, screwy'nin sataşmasını diyorsun herhalde? aksi takdirde yeni gelen arkadaşın yaptığı savunmayı kastetmiyorsunuz umarım? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Vajina gorsem tutup koparmam ama saglam bir yumruk atarim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya ben de seviyorum aslında, çok güzel arkadaşlar edindim buradan. ama bazı kısım var ki insanı bunaltıyor noyancım. yani ne kadar buradan yazsam da boş olduğunun farkındayım ama dandik cümlelerle karşı tarafı rencide ettiğini sanan bir de bununla egosuna prim yapan insanların olması kötü bir şey. bir de bununla kadınları etkileyebileceklerine inandıklarını görmek daha da kötü. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sen cok farkliymissin anlattigin kisilerden tanimlarina göre dsfds Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.