Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 arkadaşlar ben us clientını indirip oynamıştım , 2.5gbyide torrent sistemiyle indirmek vakit aldıgından bir daha indirmek istemiyorum , Euyla bu client arasındaki tek fark baglandıkları ip adresiymiş sanırım bunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen :D . [Bu mesaj Dunedain tarafından 27 Kasım 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya yanlıs anımsamıyorsam wowun eu forumlarında bır eleman acıklamıstı sanırım oluyor realmlist.wtf olayı var sanırım bak o forumlara olmaz ise zaten final beta ıcın client cıkar heralde onu dl edip gırersın dıcem ama blizzardın downloader aptal birşey fileplanette olmıcak bu sefer bılemıyorum epey kasış olcak sizler için olmazsa burda eu betasında oynayan arkadaslar var onlar sizlere ceksınler cd lere yollasınlar:P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet oynarsın sadece realmlist dosyasındaki bilgiyi deiştirmen yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Eno'ya sordum o beta client ile retail oyuna bile girmişler.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bırı realmlist dekı eu ıp sını yazabılırmı[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eu1.wow.battle.net olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Qui, 28 Kasım 2004 00:07 tarihinde demiş ki: Eno'ya sordum o beta client ile retail oyuna bile girmişler. us beta client'i ile us retail'e herkes girebildi zaten. us beta client'i ile eu retail'e girilmeyecek diye açıklandı. ama birileri bir yolunu bulmuşsa realm list değiştirmekle falan olabilir belki. normal şartlarda girilmiyor diye resmi açıklama okudum bir çok yerde.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Aynen gırebılıyosun yanı onla eu betayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hımm ya ben o wtf dosyasındaki ip adresini değiştirdim eu ipsiyle ama gördüğüm kadarıyla yine usle ilgili server alertları görüyorum sanırım olmadı. Neyse tek muzdarip ben değilimdir bundan elbet bir çaresini buluruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Birşey daha var ben usopenbeta patchliyken ip değiştirdiğimde ip adresi kendiliginden use dönüyordu bunun olmasını önlemek için bu sefer patchlettirmedim clientı bir de böyle deniyim dedim . Bu durumdada eu için olan adres değişmiyor ama yine us server alertleri görüyorum enteresan oldu yani :D . Acaba alertları görmeme ragmen aslında eu serverındamıyım ? Sanırım bunu ögrenmek için account almayı beklemem gerekecek . [Bu mesaj Dunedain tarafından 28 Kasım 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar