Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diez vs Ares ?


karabocek

Öne çıkan mesajlar

sizce hangisi daha iyi hem bağlantı bakımından,hem oyuncu seviyesi bakımından(kaliteli oyuncu),hemde diğer bakımlardan..

Nedeninide belirterek yazarsanız iyi bir açıklık ortaya çıkacaktır,çünkü kimi ares diyor kimi diez..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Areste çok oynamamış olmama rağmen çok fazla kalabalık olduğunu ve oynayan kişilerinde hem item bakımından hem skill bakımından aşmış insanlar olduğunu görebiliyorum . Onlara yetişmek için en az bi 6 ay harcamak lazım . Diez de ise aradığınız hemen her itemi bulabiliyosunuz hemde piyasayı belirleyecek olan kişide yine sizsiniz çünki öyle ekonomiyi sarsacak kadar zengin kimse yok.
benim tavsiyem diez..[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diezde oynuyorum,areste ban yedigim zamana denk gelmisti diezin acılısı,Diez arese göre bastan baslamak icin daha mantıklı cünkü ekonomi gene astı ama ares kadar asla olamaz.Sonucta cıkardıgın düsük lvl itemları satma sansın olur dolayısıyla para kazanmak bana göre daha kolay olur.
Diezde cok fazla Latin ve Polonyalı var bi o kadarda Türk var, party e giricem adama pm atıyorum 'empty slot' varmı falan adam gel gurban diyo,en az 50 defa oldu.Ama areste 3-4 m e alıcagın kukry su an 8-9 m sanırım diezde.
Aslında agustosta acılmıs serverla 1 ay önce acılmıs serveri karsılastırmak mantıksız.Su an icin diez bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...