2ainteractive Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Fransa daki blizzardın dağıtım hakkı verdiği firmaların sitelerinde ya wow yok ya da sadece CE var.Standart edition alan arkadaşların hangi siteden aldığını ve türkiye ye gönderip göndermediklerini net bir şekilde açıklamalarını rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tıkınız[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya bu siteye bende baktım satın alınmıyor bir türlü fransızca hata veriyor lütfen yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben o konuda yardımcı olamam da satın alanlar oldu ordan. ben de tercüme ede ede sona kadar gelmiştim, ama kredi kartım olmadığı için ödemeyi yapamadım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hangi yazıya basılması gerektiğini söylersen en azından çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 altavista ya gir orada translate bolumunden sayfayı ingilizce yap, tarzanca da olsa oluyor. siparisi express wermeyi unutma[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben ordan 3 defa sipariş verdim ilk veridğim siparişi iptal ettim.diğer ikisi hala muamele bekliyor ne onay maili geldi ne iptal maili pzt olsun bakıcam durum nedir. mail adreisnde sorun yok çünkü üyelik için mail geldi adamlardan. [Bu mesaj Mosquito tarafından 28 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben de 2. sine gelmedi diye iptal ettim dun ama bugun baktım gene waiting olmus status, gene iptal ettim bakalım yarın ne olcak. Hey millet fazla gelirse 1 adet bet kit CE fransızca satılır hehe said: Mosquito, 28 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: ben ordan 3 defa sipariş verdim ilk veridğim siparişi iptal ettim.diğer ikisi hala muamele bekliyor ne onay maili geldi ne iptal maili pzt olsun bakıcam durum nedir. mail adreisnde sorun yok çünkü üyelik için mail geldi adamlardan. [Bu mesaj Mosquito tarafından 28 Kasım 2004 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fah Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bende şimdi yapmış bulunuyorum teşekkürler peki bu ne kadar sürede elimize ulaşıyor yada kutu değilde key falan mı gelecek acaba o gelirse ne zaman gelir biliyormusunuz[signature][hline]ZZzzz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sitelere yüklenmeden dolayı onayların gelmesi uzun sürecek sanırım. Acele etmeyin iptal konusunda.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 satın alma icin onay alamıyoruz ki iptal icin alalım :P said: Qui, 28 Kasım 2004 01:38 tarihinde demiş ki: Sitelere yüklenmeden dolayı onayların gelmesi uzun sürecek sanırım. Acele etmeyin iptal konusunda. [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar