Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çaresiz sesimi duyun!!!

EarendilLaron

Öne çıkan mesajlar

Hiç öyle kaç senedir bekleyen birine benzemiyorsun?

Wow web sitesindeki açıklamaları okumuş olsan, pati'ye dönüp atılan mesajlara bir göz atsan zaten fikrin olurdu satın alma işlemi konusunda problemlerden ve yöntemlerden.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

beta ya katılamazsın artık preorder kalmadı hiç galiba belki fransızca fln vardır ama.. ukgames veya gameloaded tan sipariş ediceksin ocakta serverlar açıldığı zaman gelcek oyun ama biraz bekle ocak başı gibi yaparsın orderını[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

pre order dısından da betaya katılanlar olacak diye birseyler demisti bir blizzard spokesman ama ayrıntı yok
said:
EarendilLaron, 27 Kasım 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
preorder yapsam kaça, yapmasam kaça patlar?
preorder yapmayan openbeta ya girebilecek mi?
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

pre order yapsanda yapmasanda fiyat aynı olucak standart bu fiyatlar değişmicek pre-order yaparsan oyun cıkınca adamlar stoklarından yollamaya baslıcak sende bir nevi önceden ayırtmıs oluyorsun ama pre-order yapmıcam oyun cıkınca sipariş vericem dersen adamlardakı stok bitme ıhtımalı olabılecıgı ıcın sorun yasayabılırsın ha bunu kımse bılemez zaman gosterıcek kendı kararın bu arada normal bir pre-orderda beta key gelmıyor özel pre-orderlar var beta kit die gecer sanırım sadece suan fransız bir site de mevcut istersen sipariş et ben betada oynamak ıstıyorum dersen ha ama adamların stoklarında kaldımı bilmem[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman ben paşa paşa wow un avrupa sitesine veya demin yazdığınız sitelerden birine gidip siparişimi vericem.
(türkiye ye getirememe sorunu mu var, herkes akrabalarına gönderiyo?)
betaya katılamayacam ve ocakta açılınca huzura ericem...
*gökten beyaz bir ışık hüzmesi iner*

anlamış mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...