Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Deli oluyorum her gün, yanlış anlamayın adamın sanatına bir kastım yok da, devamlı ortalıkta "türk rock'ının kralı haluk levent" deniyor ya gerçekten deli oluyorum. Medyada böyle yansıyan haber çok yanlış bence, bir baksalar, gerçekten bu kadar uğraşan insanları görseler türkiyedeki, Haluk Levent unutulmalı bile direk. Tabii kendi düşüncelerim, seveni olur sevmeyeni olur, benim bir kastım yok, müziğini sevmem ancak medyada devamlı "türk rockının kralı" diye bahsedilmesi deli ediyor beni. Düşünceleriniz nedir?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Up UpUp UpUpUp UpUpUpUp UpUp UpUp UpUp[hline]*arkanda*
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 alo haluk levent hattında pazar keyfinde sunucu televoleci karşı olduğu şeylerin içinde.. turk rock diye bi şey pek yok zaten o bne içinde bile değil.. adam olsun da gelsin.![hline]So need your love, so fuck you all
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Bence iyi şeyler yapıyor. Televizyon falan bozuyor adamı o ayrı konu; ama yaptığı güzel şeyler de var.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Tabii ik de vardır, ben zaten yaptığı müziğe kötü, iğrenç, ıyk demiyorum, gerçi hiç hoşlanmıyorum onu da demek geliyor ama belli bir saygım var sonuçta uğraşmış yapmış da, bu adamı "türk rockının kralı" diye adlandırmak doğru mu? Yani bana bu işi gerçekten yapmaya çalışanlara saygısızlık gibi geliyor bu, pop gibi geliyor resmen parçaları da bilemiyeceğim...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yerli rock muzik sanatcisi olmayan bir donemde cikip garip gorunuslu hayran kitlesiyle medyanin da yeni cikanlara verdigi klasik gazla bu gunlere geldi. Cok kotu muzik yaptigini dusunuyorum, rock muzik yapan birinden cok fantazi muzik yapan biri gibi konusuyor, sarki sozu yaziyor, davraniyor. fikrim bu.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 May 2003 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Türkiye'de onun sayesinde gelişen bir şeyler var mı? O çıkmadan önce insanlar rock'a tamamen şu an metal'e baktıkları gözle bakıyorlardı. (benim yaşadığım çevre öyleydi) Şimdi ise o, o kadar klasikleşti ki metal uç nokta olarak duruyor. Türk Rock'ı onunla piyasa olmuştur, TV'ye çıkmıştır; benim düşüncem bu. Ama ortamı da düşünmek lazım. Acaba bu adam Cem Karaca zamanında, Moğollar zamanında çıksaydı, onlar gibi mi olurdu, yoksa bugünkü ortamını yine yaratır mıydı? Bence onlara yakın bir şey olurdu...
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 "o zamanlar insanlar rocka metale baktıkları gözle bakıyorlardı" sözüyle anlatmak istediğini tam anlayamadım sanırım yada hoşuma gitmedi, biraz açarsan sevinirim. Arada bence bu tam tersine olumsuz bir şey, şu anda Haluk Levent dinleyen insanların büyük kısmı "rock müzik" dinlediklerini zannediyorlar halbuki gerçekten de fantazi müzik havasında bir tarzı var adamın yani özet olarak kötü reklam oluyor da diyebiliriz.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 haluk levent müzisyen değil düpedüz ''esnaf'' bence..[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Haluk Levent bana göre tam bir sanatçıdır. Yaptıkları adam 3 yıl boyunca bobrek hastaları ıcın bedava konserler verdi.ve diğer davranısları Bir sanatcı nasıl olmalı derseniz sayılıcak kişiler içinde bence haluk levent olmalı. Müziğini bilemem ben çktığı zaman dinliyorum arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 haluk leventten nefret ediorum anadolu rock tan nefret ediyorum[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben haluk un en büyük hayranlarından biriyimdir ama turk rock inin krali deilll......[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 O sadece anadolu rock in kraliiii......................[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Kro rock'ın kralı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Paylaş https://forum.paticik.com/topic/68897-haluk-levent/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Haluk Levent... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Haluk Levent bana göre tam bir sanatçıdır. Yaptıkları adam 3 yıl boyunca bobrek hastaları ıcın bedava konserler verdi.ve diğer davranısları Bir sanatcı nasıl olmalı derseniz sayılıcak kişiler içinde bence haluk levent olmalı. Müziğini bilemem ben çktığı zaman dinliyorum
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 haluk leventten nefret ediorum anadolu rock tan nefret ediyorum[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ben haluk un en büyük hayranlarından biriyimdir ama turk rock inin krali deilll......[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 O sadece anadolu rock in kraliiii......................[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Kro rock'ın kralı.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Öne çıkan mesajlar