nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 desura şiddetle tavsiye ederim grafikleri ve oyun atmosferi çok çok iyi. crafting , research falan baya detaylı. oynanış terraria gibi. groupee'nin bundlesinde mevcut.groupee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 15 dolar mı?? 2.5 dolara terraria almıştım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 groupee bundleda 1.5 dolar üstüne alabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 1.5 dolar min. yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 o zaman çok iyi. zaten oradaki yarış oyununu da beğendim alırım onun için eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 prd oyun ekledikçe artiyor bundle fiyatı sırf darkout 0.75 dolar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 desura fiyatından iyidir sdfsd. efsane ya. ben 1.5'a bunu bir de o yarış oyununu aldım. gayet kral. bunun videolarını izlemiştim content gelmeden oynayacağımı sanmıyorum şöyle bir bakarım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Bende alıcam da. Magic çakması bir card oyunu var nasıldır acaba ,onu da alsam mı ? 0.75 dolarım cok kıymetli :D edıt: 3 lü yaptım gitti araba yarısı,darkout,draconian wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 araba yarışı çok berbat sakın almayın. Disket oyunu gibin. Gidin revolt fln çekin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 minecraft yerine bunu oynamak için bi neden var mı? aynı oyunun janjanlı grafiklisi gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 minecraft değil de terraria gibi. setting farklı işte scifi. onun dışında bir neden yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 eheh terraria dicektim zetn yanlış yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Aldim calismio, acinca cokuo direk Gitti paraciklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Sinir oldum kuramiyorum combiner i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=CHpayz7Pm1w&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 oyun steame geldi groupee'den alanlar steam keyi profil sayfalarında bulabilirler. steame ekleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ben bu oyunu nasıl kaçırmışım abi, yokmudur 1 dolara aınabilecek biyer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aldım girdim keyimi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 vaako51 said: ben bu oyunu nasıl kaçırmışım abi, yokmudur 1 dolara aınabilecek biyer? Ben de aynı arayıştayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 alanlar varsa hatirlatiyim steam key'leri geldi darkout'un kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Masticore said: alanlar varsa hatirlatiyim steam key'leri geldi darkout'un kullanabilirsiniz kullandım sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yil olmus steam key geleli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://www.bundlestars.com/all-bundles/toxic-bundle/ almak isteyen varsa bu bundleda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ben karakter yaratamiyorum ekran bos kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar