Kane13 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Vince Carter benim çok sevdiğim bir oyuncu.onun portland a gideceğini duydum ve çok üzüldüm.Eğer giderse portland lı olacağım ama torontoyu daha çok seviyordum.vince carter seven pek fazla insan görmedim bu yüzden bu konuyu açtım. VİNCE CARTER THE DUNKER[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Vinceyi deill basketbolu sevmiyooooooom karı oyunu yaa herbok faul[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adam hayvan ya slamdunk daydı galiba adam smaç bastı sonra dirseğine kadar kolunu soktu potaya :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 büyük harlflerle topic off kücük harflerle topic in.... gitsin portland'a en hayırlısı olur...Torontoda verim az oynucana portland'da yüksek verimli oynar..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çaylaklık sezonunda 5. maçında ben keşfettim vince carterı. nba actionda izlemiştim hemen anladım süper oyuncu olacagını. vince benim eserim :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Kane13, 26 Kasım 2004 12:53 tarihinde demiş ki: Vince Carter benim çok sevdiğim bir oyuncu.onun portland a gideceğini duydum ve çok üzüldüm.Eğer giderse portland lı olacağım ama torontoyu daha çok seviyordum.vince carter seven pek fazla insan görmedim bu yüzden bu konuyu açtım. VİNCE CARTER THE DUNKER Vince Carter ın son durumundan hiç haberin yok galiba Toronto seyircisi tarafından yuhlanıyor her atış kaçırdığında.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yuhlanıyor çünkü takımını güç durumdayken satmaya kalktı ayrıca Air Canada lakabını aldı g.tü göbeği büyüttü artık fantastik smaçlar yapamıyor ama hakkını yemeyim artık aklıyla oynuyor[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
uncla Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 t-mac'le bi smacı vardır unutamam bide smaçtan sonra hareketi of be neydi öyle..[signature][hline]R+
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: PhalanX, 26 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki: said: Gothic_Angel, 26 Kasım 2004 13:12 tarihinde demiş ki: Vinceyi deill basketbolu sevmiyooooooom karı oyunu yaa herbok faul Street ball oyna da gör karı oyununu o zaman hehe ehu ben streetball da iriyarı vucüdla herkesi eziyordum sonrada boş turnike :p[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya evet bi Barış var bizde onun sayesinde yerde yatarken potaya attığım atışların yüzdesi artık % 50 yi buluyor.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 vince eski vince değil sakatlıklardan sonra eskisi gibi zorlamıyorum dizini biraz daha zorlarsa dizi ilhan mansızın halini alabilir. o sakatlıklar olmasaydı kobe falan hikaye olurdu. tabiburda halaım bıyığı olsaydı şekline geliyor olay :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aynı seyi banada yapsalar bende yuhhlarım... ayrıca bi maçında vince'siz de kazanabileceini gösterdiler.. bırakın gitsin derim..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Vınce Carter kendını Toronto ıle butunlestırmıs bırı o sıyah bantı we dırseklıgı ıle bır butun raptors tan gıderse ayıp olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sewerdim ama bu sene pek performansını beğenmedim, ii zıplayamıyor gibi şu sıralar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 smaç adamıdır hatta bi maçta adamın üstünden zıplayarak bi vurmuştu smacı hayretler içerisinde kaldım[signature][hline]fantastik kuntastik
Öne çıkan mesajlar