Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vince Carter'cı Var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vince Carter benim çok sevdiğim bir oyuncu.onun portland a gideceğini duydum ve çok üzüldüm.Eğer giderse portland lı olacağım ama torontoyu daha çok seviyordum.vince carter seven pek fazla insan görmedim bu yüzden bu konuyu açtım.

VİNCE CARTER THE DUNKER[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
Mesaj tarihi:
adam hayvan ya slamdunk daydı galiba adam smaç bastı sonra dirseğine kadar kolunu soktu potaya :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
büyük harlflerle topic off
kücük harflerle topic in....

gitsin portland'a en hayırlısı olur...Torontoda verim az oynucana portland'da yüksek verimli oynar..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
said:
Kane13, 26 Kasım 2004 12:53 tarihinde demiş ki:
Vince Carter benim çok sevdiğim bir oyuncu.onun portland a gideceğini duydum ve çok üzüldüm.Eğer giderse portland lı olacağım ama torontoyu daha çok seviyordum.vince carter seven pek fazla insan görmedim bu yüzden bu konuyu açtım.

VİNCE CARTER THE DUNKER

Vince Carter ın son durumundan hiç haberin yok galiba Toronto seyircisi tarafından yuhlanıyor her atış kaçırdığında.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
Yuhlanıyor çünkü takımını güç durumdayken satmaya kalktı ayrıca Air Canada lakabını aldı g.tü göbeği büyüttü artık fantastik smaçlar yapamıyor ama hakkını yemeyim artık aklıyla oynuyor[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
said:
PhalanX, 26 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
said:
Gothic_Angel, 26 Kasım 2004 13:12 tarihinde demiş ki:
Vinceyi deill basketbolu sevmiyooooooom karı oyunu yaa herbok faul

Street ball oyna da gör karı oyununu o zaman hehe

ehu ben streetball da iriyarı vucüdla herkesi eziyordum sonrada boş turnike :p[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
Ya evet bi Barış var bizde onun sayesinde yerde yatarken potaya attığım atışların yüzdesi artık % 50 yi buluyor.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
vince eski vince değil sakatlıklardan sonra eskisi gibi zorlamıyorum dizini biraz daha zorlarsa dizi ilhan mansızın halini alabilir. o sakatlıklar olmasaydı kobe falan hikaye olurdu. tabiburda halaım bıyığı olsaydı şekline geliyor olay :)[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
aynı seyi banada yapsalar bende yuhhlarım...

ayrıca bi maçında vince'siz de kazanabileceini gösterdiler..

bırakın gitsin derim..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Vınce Carter kendını Toronto ıle butunlestırmıs bırı o sıyah bantı we dırseklıgı ıle bır butun raptors tan gıderse ayıp olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
  • Yeni Oluştur...