mondain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ya oyunu yükledim kendiliğinden açıldı siyah ekranda takıldı yardım edermisiniz neden oluyo bazen bildigisyarı yeniden başlatınca oluyo ama maçlar açılmıo acaba yeni cd mi alsam[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Izual Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 bana ekran kartından demişlerdi ama ekran kartını updateledim yinede olmadı.[hline]''The Nazgul they were; the Ringwraiths, the Enemy's most terribly servants; darkness went with them and they cried with the voices of death Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Banada oluyor daha bir çare bulamadım. Daha önceleri oynuyordum ama. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 her oyunda boylemi bende oyun açıldı bi kaç kere oynadım soora açıldı ama hep nba2003'ün filminden takıldı acaba her oyun boylemi[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 banada oluyo bazen restart edince calisio ama Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ekran kartlarınızı yazarsanız ve tabiiki sistemlerinizide,size yardımcı olabilirim.. sorun ekran kartına büyük ihtimal..[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 silicon motion lynx3dm ekran kartim sanirim . laptop . pentium 3 800 ... çalişmiyo oyun sinir oldum ya acaba %90 ekran kartindan şüpheleniyorum sonuçta laptopa iyi bi ekran karti koymazlar heralde ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 oyunu virus programin kapaliyken install et.. bi daha olmamasi lazim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.