mondain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 ya oyunu yükledim kendiliğinden açıldı siyah ekranda takıldı yardım edermisiniz neden oluyo bazen bildigisyarı yeniden başlatınca oluyo ama maçlar açılmıo acaba yeni cd mi alsam[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Izual Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 bana ekran kartından demişlerdi ama ekran kartını updateledim yinede olmadı.[hline]''The Nazgul they were; the Ringwraiths, the Enemy's most terribly servants; darkness went with them and they cried with the voices of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2003 Banada oluyor daha bir çare bulamadım. Daha önceleri oynuyordum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mondain Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 her oyunda boylemi bende oyun açıldı bi kaç kere oynadım soora açıldı ama hep nba2003'ün filminden takıldı acaba her oyun boylemi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2003 banada oluyo bazen restart edince calisio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2003 ekran kartlarınızı yazarsanız ve tabiiki sistemlerinizide,size yardımcı olabilirim.. sorun ekran kartına büyük ihtimal..[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 silicon motion lynx3dm ekran kartim sanirim . laptop . pentium 3 800 ... çalişmiyo oyun sinir oldum ya acaba %90 ekran kartindan şüpheleniyorum sonuçta laptopa iyi bi ekran karti koymazlar heralde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xchagger Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 oyunu virus programin kapaliyken install et.. bi daha olmamasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar