Rinen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 selam forumu araştırdım biraz ama bu konuyla ilgili bilgi bulamadım. yurt dışından sipariş verilebilcek site önerilmiş bazı başlıklarda. oyun türkiyede satılmayacak mı? pre-order dan vazgeçtim normal şekildede mi satılmayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Satilicak satilmasinada zaten EU versiyonu geç geliyo.Bide EU çiktiktan 2-3 ay sonra gelicekmis TR'ye.Yani hiç beklenmez hele ESEN getiricekmis hiç beklemeyin bence.War3 FT beklemistik biz çok pisman olmustuk.[signature][hline]Wake up time to die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Esen değil belki ama acaba Avaturk düşünüyormudur wow getirtmeyi ben onu merak ediyorum açıkçası?![signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Hiç beklemeyin valla. Hele İngiltereden getirdiğimizde fark olarak bir kaç pound veriyorken hiç gerek yok..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bencede pre-order edın esen eu cıktıktan en az 1.5 ay sonra getırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 worldofwarcraft.com da esen elektroniğin telefonu var. yarın arayıp sorayım sonucu buraya yazarım. kredi kartı olsa yurtdışından sipariş ederdimde kredi kartı yok. bide türkiyeye gönderirlerken felan sorun çıkabiliyormuş. eğer gerçekten 2-3 ay sonra getireceklerse mecbur yurt dışından sipariş etmenin yollarını arayacam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 cc en yokhsa nasil oynamayi planliorsun?[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bana sordun galiba. türkiyeye erken gelseydi havele ile alacaktım oyunu. getiren yer Game Time Card da getirir onuda haveleyle alırım diye düşünmüştüm. ama oyunu oynamak için illa biyerlere kredi kartı numarası girmek gerekiyosa onu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İthalatçı firmaya bağl gelip gelmemesi , ama gelcek olursa Europe version gelir, US version geliceğini sanmam.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 US versiyonu gelmez zaten. arkadaç cc siz nasıl oyanaycaksın diye sormuşda, EU versiyonu gelince oyunuda Game Time Card ıda havale ile alsak oynayamazmıyım diye düşündüm. biyerlere mutlaka kredi kartı numarası girmek zorunda olabiliriz bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rinen, 24 Kasım 2004 12:50 tarihinde demiş ki: bana sordun galiba. türkiyeye erken gelseydi havele ile alacaktım oyunu. getiren yer Game Time Card da getirir onuda haveleyle alırım diye düşünmüştüm. ama oyunu oynamak için illa biyerlere kredi kartı numarası girmek gerekiyosa onu bilmiyorum... gerekmiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 şimdi esen elektroniği aradım. yılbaşından sonra getirceğiz dediler. yani oyun çıktıktan sonra ne zaman gelir türkiyeye dedim bu ay içinde çıkması lazım yılbaşından sonrada getirceğiz dediler. pek bilgisi yoktu heralde EU versiyonunun bu ay içinde çıkmaması lazım. yurt dışından alacağız mecburen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Diğer oyunlarda söylediklerinin devamlı fos çıkması nedeniyle güvenmiyorum pek.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Qui, 24 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki: Diğer oyunlarda söylediklerinin devamlı fos çıkması nedeniyle güvenmiyorum pek. zaten yılbaşından sonra dedi. martta da gelebilir ağutosdada :) [Bu mesaj Rinen tarafından 24 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 tmmda oyun zate yılbasından once gelemezdıkı yane pek bı yardımın olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Turkiyede satilirmi satilmazmi biolmiyorum ama elimde 1 tane fazla var, Ilgilenen olursa satabilirim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Öm ne bakıver :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: DeLiDuMRuL, 24 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki: Turkiyede satilirmi satilmazmi biolmiyorum ama elimde 1 tane fazla var, Ilgilenen olursa satabilirim. ben açıkçası ilgilenirim kredi kartı olayı işime gelmiyor o yüzden türkiyeden türkiyeden alıcam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya aslında yurt dışından sipariş verecek arkadaşlar isteyenlerede getirse, aradaki farkı ödeyip elden alsak çok güzel olur. kar payıda koysun beş on milyon. ankarada düşünen varsa ben talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 said: Rinen, 24 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki: ya aslında yurt dışından sipariş verecek arkadaşlar isteyenlerede getirse, aradaki farkı ödeyip elden alsak çok güzel olur. kar payıda koysun beş on milyon. ankarada düşünen varsa ben talibim. senin dediğinde olabilir ben türkiye dışından alamam açıkçası[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 esenle konustugumda oyunun cikisindan 2-3 ay sonra gelcegini solediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 peki bu yazdıklarınız eu sever için mi? dışardan sipariş pek işime gelimiyo benim... ama elimiz mahkum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 öss'den sonra alcaksan öss'ye kadar getirmiş olurlar herhalde. sen getirdiklerinde hemen al amaa yine de bi köşede dursun.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar