Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW Türkiyede satılmayacak mı?

Rinen

Öne çıkan mesajlar

worldofwarcraft.com da esen elektroniğin telefonu var. yarın arayıp sorayım sonucu buraya yazarım.

kredi kartı olsa yurtdışından sipariş ederdimde kredi kartı yok. bide türkiyeye gönderirlerken felan sorun çıkabiliyormuş. eğer gerçekten 2-3 ay sonra getireceklerse mecbur yurt dışından sipariş etmenin yollarını arayacam :(
Sosyal ağlarda paylaş

US versiyonu gelmez zaten. arkadaç cc siz nasıl oyanaycaksın diye sormuşda, EU versiyonu gelince oyunuda Game Time Card ıda havale ile alsak oynayamazmıyım diye düşündüm. biyerlere mutlaka kredi kartı numarası girmek zorunda olabiliriz bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 24 Kasım 2004 12:50 tarihinde demiş ki:
bana sordun galiba.

türkiyeye erken gelseydi havele ile alacaktım oyunu. getiren yer Game Time Card da getirir onuda haveleyle alırım diye düşünmüştüm. ama oyunu oynamak için illa biyerlere kredi kartı numarası girmek gerekiyosa onu bilmiyorum...

gerekmiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi esen elektroniği aradım. yılbaşından sonra getirceğiz dediler. yani oyun çıktıktan sonra ne zaman gelir türkiyeye dedim bu ay içinde çıkması lazım yılbaşından sonrada getirceğiz dediler. pek bilgisi yoktu heralde EU versiyonunun bu ay içinde çıkmaması lazım. yurt dışından alacağız mecburen...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 24 Kasım 2004 14:30 tarihinde demiş ki:
Diğer oyunlarda söylediklerinin devamlı fos çıkması nedeniyle güvenmiyorum pek.

zaten yılbaşından sonra dedi. martta da gelebilir ağutosdada :)

[Bu mesaj Rinen tarafından 24 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 24 Kasım 2004 15:04 tarihinde demiş ki:
Turkiyede satilirmi satilmazmi biolmiyorum ama elimde 1 tane fazla var, Ilgilenen olursa satabilirim.
ben açıkçası ilgilenirim kredi kartı olayı işime gelmiyor o yüzden türkiyeden türkiyeden alıcam[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 24 Kasım 2004 16:34 tarihinde demiş ki:
ya aslında yurt dışından sipariş verecek arkadaşlar isteyenlerede getirse, aradaki farkı ödeyip elden alsak çok güzel olur. kar payıda koysun beş on milyon. ankarada düşünen varsa ben talibim.
senin dediğinde olabilir ben türkiye dışından alamam açıkçası[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...