xieon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Öncelikle kusura bakmayın çok büyük aciliyeti olmasa buraya açmazdım başlığı. Dün gece bilgisayardan bazı dosyaları silerken (shift+del) yanlışlıkla bir word dosyasını da silmişim. 1-2 tane recovery programı indirdim ama dosyayı bir türlü bulamıyorum. Dosyanın bulunduğu hard diskte 100gb boşluk var üstüne birşey kaydedilmemiştir diye düşünüyorum. Ne yapabilirim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 1 gün sonra yazılım kısmına taşıyorum. http://www.google.com/search?q=how+to+restore+a+shift+delete+file&aq=f&oq=how+to+restore+a+shift+delete+file&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Active File Recovey for Windows. Superscan yaparken bulmasını istediğin dosyanın uzantı türünü seçmen lazım seçenek ekranında. Doc, Docx seç, arattır. Bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Recuva diye beles program var, 2 hafta once sildigim dosyalari kurtardim enson. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Sorun hallolmuş, kilitledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar