Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Öncelikle bu ilk mesajım ilk konum ilk başlangıcım . Bana bu siteyi tavsiye eden bahadır abime çok teşekkürler -nickini bilmiyorum açıkçası- teyze oğullarına selamlar. Her neyse sevgili yazarlar ben bu yaz work and travel yapmayı planlıyorum Haziranın 15.gününde filorida miramar beachte bir mc donalds dükkanında sanırım yer temizleyeceğim. Ama bizim üniversitemizin -istanbul üniversitesi - final tarihleri haziranın 18inde bitiyor kaldı ki daha bütünlemye girmeden bir dönemi-ikinci sınıfım- bitirmedim . Seneye staja giriceğim zaman not ortalaması yüzünden reddedilirim diye korkuyorum . Zaten şu an agnom 2.44 Bu arada amerikadan döndükten sonra bir de uzun dönem agh -avrupa gönüllülük hizmeti- yapmak istiyorum . O da kesin gibi bir şey . Ama onu da şimdi başvurursam şubat ayında gidicem. -yüksek ihtimalle polonya - . Yani o dersleri iki yıl sonra alıcam . Agh ye gitmem biraz da work and travel'a bağlı çünkü onlar da biraz yurt dışı tecrübesi olan insanları tercih ediyorlar. En az 4 dersim alttan kalıcak . Sizce ne yapmalıyım ? Aklıma şu günlerde hep şu söz geliyor '' Bundan 20 yil sonra, yapmadigin seylerden, yaptiklarindan daha fazla pismanlik duyacaksin. Bu yuzden halatlarini sokup at. Guvende oldugun limandan ayril. Yelkenlerini ruzgarla doldur. Arastir. Hayal et. Kesfet. '' Sizce mark twaine güvenip şu güvenli limanımdan biraz risk alarak ayrılmalı mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 alt tarafı 4 ders bir dönem mi ne uzatırsın bence git, AGH nin yolu W&T den geçiyorsan mecbur yurtdışı deneyimini kaçırmana değmez 4 ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 ayril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 kendimi senin yerine koydumda git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 W&T nası bu kadar sabit bir tarih koyabiliyor yav, 1 hafta geç geleceğim parası kalsın diyemiyor musun yani? bütlere girmemeyi göze almak güzel bir şey ama finalleri kaçırmak pek makul değil. ikincisi lisanstayken 1 seneyi AGH'e ayırmak da makul değil, erasmus anlaşması yok mu bölümünün? ona kas. o da olmadı yaz aylarında çalışma kampları oluyor 1'er 2'şer aylık onlara katıl. Zaten şu an sende bi gaz var bence. W&T yapınca bir durulursun :) alttan ders bırakmak güzel bişey değil, ayarında tutmak lazım. kendimden biliyorum. DD-CC ile geçeceğime kalsın seneye alır BB AA yapar çocuğu koyarım ortalama möhim diye strateji kurmuştum. gel gör ki alttan bıraktığın derslere harcadığın süre yeni aldığın derslerden BB'leri AA'ları alma ihtimalini de oldukça kısıyor. Zamanlıca tokatlayıp geçmek lazım. Staj için ortalamaya pek bakmazlar aslında. Yabancı dil, referanslar ve niyet mektupları falan daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 agh neyse de wt de saçmalamışsın tr de olsan o işi yapar mısın sonuçta yaz tatilini değerlendiriyorsun niye boşuna finali yakıyorsun stajda referansa bakıyorlar, ag.no nun dikkat çekmesi için 3ün üstünde olması lazım yüksek lisans filan yaparsan not ortalaması 2.5 isteniyor ona dikkat et yeter okulu uzatmaktan zarar gelmez de suyunu çıkarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 abi wt kesin git. ama başka iş bulabiliyorsan daha iyi olur. ben alaska'da balık temizledim ama hayatımın en güzel 3 ayını geçirdim. iş seçimini keşke sınav tarihlerine göre yapsaydın. hani bir de çalışacagın iş iyi bir iş de değil. hem sınav tarihine uymuyor hem iş dandik anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ben de yarın firmayı arayıp konuşucam bir 4-5 gün geç gitsem ne olur diye sorucam. Dediğiniz gibi riske atmanın da bir anlamı yok. Erasmus İstanbul Üniversitesinde sıkıntılı bir konu seneye başvurucam tekrar ama koca bölüm 500 kişi içinde 2 kişi falan gönderiyor . Biraz da açıkçası şu anki sınıf çevremle aram çok iyi değil , alttaki çocuklarla çok daha iyi anlaşıyorum memleketimden arkadaşlarım da çok alt dönemimde o yüzden üniversite zamanı yapıyorum biraz da üniversite bitince iş bulma , askerlik sıkıntıları başlayacak sanki mezun olduktan sonra yapamam gibi geliyor. Bu arada yer temizlemekten kastım şu oraya temizlikçi olarak gitmiyorum tabii ki ama her işi yapıcam ve muhtemelen beni kasa arkasına vericekler :) . Benim için sıkıntı değil zor şartlarda çalışmayı seviyorum . Geçen sene de vardiyalı bir işte çalışmıştım havalimanında. baklava satmıştım.Bütün duty free çalışanlarının yapmak istemediği bir işi ben sıkılmadan yapıyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Aklında duracağına midende dursun. Erken bitirme cok maddi sıkıntın+bir an önce iş kariyer kovalama durumun yoksa. Üniversite yıllarının balını bekmezini ye bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 kzpmaza said: abi wt kesin git. ama başka iş bulabiliyorsan daha iyi olur. ben alaska'da balık temizledim ama hayatımın en güzel 3 ayını geçirdim. arkadaş balık ayıklayarak hayatının en güzel 3 ayını yaşadıysan, hayatını düşünmek istemiyorum yani asdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 isten sonraki hayat ve gezi bolumunden bahsettim ya. balik olayi kotuydu tabi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 said: alt tarafı 4 ders and so it begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben senin yerinde olsam okula donmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar