Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP seti alinacak PH DG MM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler players handbook monsters manual ve dms guide almacam ilgilenen varsa icq
106826976
kitaplar ustune kusulmamıs olursa sevınırım[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
biraz bekle sanırsam bu yazın ilk bölümünde bu kitapların inglizcelerinin yenileri çıkıcak (3rd edition patch 1.1 gibi bişiy)
onu alırsın. Şimdi alma. Zaten bana sorarsan hiç alma netten indir :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Mesaj tarihi:
netten indirdimde nasil fotokopi yapacam cdden onu soylersen sevinirim
birde renkli fotokopi ayni fiyata geliyor sanirim
renksizde ikinci el fiyati gibi oluyor

birde bu patchler falan ne kadar fark ediyor aciklayabilirmi biri biraz acemiyim:)[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mesaj tarihi:
Ben de merak ediyorum.

.pfd olarak indirdiğimiz kitapları bir şekilde bastıramaz mıyız? Matbaa'ya falan götürsek? Ya da yok mu basan bir yer?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Beşiktaş'ta basan ve ciltleyen yerler var.

Yakında kitapların 3.5 Edition'ları çıkacak, onlara saklarsan paranı daha bir kazançlı çıkarsın (ufak kural yenilemeleri, bir kaç eklenti, eksikleri giderme amaçlı yapılmış bir yenileme bu 3.5 olayı)

Ama ben bekleyemem diyorsan, ikinci el bakınırım senin için.
Mesaj tarihi:
istanbuldayim:)
magic bu 3.5 falan oyunu deistirecek kadar farkediyhormu yani beklemye degermi
arkadas para icin cikartiyolar falan dedide kafama takildi
yeni cikaninda ikinci elini bulmak pek mumkun deil sanirim fiyatlar pahali geldide biraz.[hline]

[Bu mesaj THARKAS tarafından 27 May 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Magic, 27 May 2003 00:54 tarihinde demiş ki:
Beşiktaş'ta basan ve ciltleyen yerler var.

Yakında kitapların 3.5 Edition'ları çıkacak, onlara saklarsan paranı daha bir kazançlı çıkarsın (ufak kural yenilemeleri, bir kaç eklenti, eksikleri giderme amaçlı yapılmış bir yenileme bu 3.5 olayı)

Ama ben bekleyemem diyorsan, ikinci el bakınırım senin için.

e biz de onu dedik yukarda :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul.
Wisdom is only possessed by learning.../Elminster
[b]Icq
Mesaj tarihi:
3.5 çok farketmiyor ama yeni başlıyorsan, kesinlikle bundan başla diyorum ben. Akla gelinmemiş, oyuncular tarafından önerilmiş, kendilerinin keşfettikleri boşluklar doldurulmuş tüm yenilikler 3.5 ile birlikte piyasaya çıkacak.

Para için yapıldımı, yapılmadımı bilemiyorum ama hiç satın almamışsa birisi eski ürünlerden birini, mükemmel bir fırsat. Fiyatıda şu anki PHB ile eşit olacak diye duymuştum. Anlayacağın biraz sabredersen, beklediğine değer bir şeyler elde edersin.

2. el alacağın bir PHB şu an için ucuza gelemez ne yazıkki. Bunun nedeni türkiyede şu an 1. el PHB yok. Anlayacağın aynı fiyata alacaksın, bazıları hinlik edip yüksek fiyat bile verebilir sana. Sabır, bu durumda da en büyük erdem olarak kaldı ;)
Mesaj tarihi:
bizdeogudune uyacaz o zaman
bu arada magic ozeline bakarsan sevinirim[hline]
Mesaj tarihi:
Ankarada PHB, DMG, MM, FR MM , FR Campaign Setting vs. vs alabileceğiniz bir yer var ben hepsini oradan almıştım..

Tam adını hatırlamıyorum da kızılayda bir kırtasiye.. Bu kızılaydaki DYP binası ( karanfil'in orda ) ordan karşıdaki sokağa girince ileride sağda bir okul var onun karşısındaki kırtasiye'de var tüm kitaplar..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

Mesaj tarihi:
said:
Thalion, 29 May 2003 12:59 tarihinde demiş ki:
Ankarada PHB, DMG, MM, FR MM , FR Campaign Setting vs. vs alabileceğiniz bir yer var ben hepsini oradan almıştım..

Tam adını hatırlamıyorum da kızılayda bir kırtasiye.. Bu kızılaydaki DYP binası ( karanfil'in orda ) ordan karşıdaki sokağa girince ileride sağda bir okul var onun karşısındaki kırtasiye'de var tüm kitaplar..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..

ted in karsisindaki dungeon.net te var.[hline]blinded by fear of life
  • Yeni Oluştur...