THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Beyler players handbook monsters manual ve dms guide almacam ilgilenen varsa icq 106826976 kitaplar ustune kusulmamıs olursa sevınırım[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 biraz bekle sanırsam bu yazın ilk bölümünde bu kitapların inglizcelerinin yenileri çıkıcak (3rd edition patch 1.1 gibi bişiy) onu alırsın. Şimdi alma. Zaten bana sorarsan hiç alma netten indir :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 netten indirdimde nasil fotokopi yapacam cdden onu soylersen sevinirim birde renkli fotokopi ayni fiyata geliyor sanirim renksizde ikinci el fiyati gibi oluyor birde bu patchler falan ne kadar fark ediyor aciklayabilirmi biri biraz acemiyim:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben de merak ediyorum. .pfd olarak indirdiğimiz kitapları bir şekilde bastıramaz mıyız? Matbaa'ya falan götürsek? Ya da yok mu basan bir yer?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Beşiktaş'ta basan ve ciltleyen yerler var. Yakında kitapların 3.5 Edition'ları çıkacak, onlara saklarsan paranı daha bir kazançlı çıkarsın (ufak kural yenilemeleri, bir kaç eklenti, eksikleri giderme amaçlı yapılmış bir yenileme bu 3.5 olayı) Ama ben bekleyemem diyorsan, ikinci el bakınırım senin için.
inf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ankaradan varsa bende ilgilenebilirim..
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 istanbuldayim:) magic bu 3.5 falan oyunu deistirecek kadar farkediyhormu yani beklemye degermi arkadas para icin cikartiyolar falan dedide kafama takildi yeni cikaninda ikinci elini bulmak pek mumkun deil sanirim fiyatlar pahali geldide biraz.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 27 May 2003 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Magic, 27 May 2003 00:54 tarihinde demiş ki: Beşiktaş'ta basan ve ciltleyen yerler var. Yakında kitapların 3.5 Edition'ları çıkacak, onlara saklarsan paranı daha bir kazançlı çıkarsın (ufak kural yenilemeleri, bir kaç eklenti, eksikleri giderme amaçlı yapılmış bir yenileme bu 3.5 olayı) Ama ben bekleyemem diyorsan, ikinci el bakınırım senin için. e biz de onu dedik yukarda :)[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 3.5 çok farketmiyor ama yeni başlıyorsan, kesinlikle bundan başla diyorum ben. Akla gelinmemiş, oyuncular tarafından önerilmiş, kendilerinin keşfettikleri boşluklar doldurulmuş tüm yenilikler 3.5 ile birlikte piyasaya çıkacak. Para için yapıldımı, yapılmadımı bilemiyorum ama hiç satın almamışsa birisi eski ürünlerden birini, mükemmel bir fırsat. Fiyatıda şu anki PHB ile eşit olacak diye duymuştum. Anlayacağın biraz sabredersen, beklediğine değer bir şeyler elde edersin. 2. el alacağın bir PHB şu an için ucuza gelemez ne yazıkki. Bunun nedeni türkiyede şu an 1. el PHB yok. Anlayacağın aynı fiyata alacaksın, bazıları hinlik edip yüksek fiyat bile verebilir sana. Sabır, bu durumda da en büyük erdem olarak kaldı ;)
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bizdeogudune uyacaz o zaman bu arada magic ozeline bakarsan sevinirim[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ankarada PHB, DMG, MM, FR MM , FR Campaign Setting vs. vs alabileceğiniz bir yer var ben hepsini oradan almıştım.. Tam adını hatırlamıyorum da kızılayda bir kırtasiye.. Bu kızılaydaki DYP binası ( karanfil'in orda ) ordan karşıdaki sokağa girince ileride sağda bir okul var onun karşısındaki kırtasiye'de var tüm kitaplar..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik..
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Thalion, 29 May 2003 12:59 tarihinde demiş ki: Ankarada PHB, DMG, MM, FR MM , FR Campaign Setting vs. vs alabileceğiniz bir yer var ben hepsini oradan almıştım.. Tam adını hatırlamıyorum da kızılayda bir kırtasiye.. Bu kızılaydaki DYP binası ( karanfil'in orda ) ordan karşıdaki sokağa girince ileride sağda bir okul var onun karşısındaki kırtasiye'de var tüm kitaplar..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. ted in karsisindaki dungeon.net te var.[hline]blinded by fear of life
Öne çıkan mesajlar