fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bana bayaa baba bi serverda olması gereken scplerin listesini yazabilir misiniz? yanii şimdi script yazacam ama bi serverda olması gereken scriptleri ezbere bilmiyorum bi kaç tane yazdım bayaa bug fixledim ama düşünüyom düşünüyom aklıma scp gelmiyoı matematik problemi geliyo kafayı yiyorum :) ciddi ciddi biri bi liste yazsın ben de yararlaniim tüm arklar da yararlansın [Bu mesaj fantastikdunya tarafından 10 Şubat 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dido Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 craft menuleri adam gibi jail systemi bulabildiğin her bug ı fixle hatasız bir world hazirla ticket menusu gm lerin işine yarayabilcek bir kaç function quest için bir kaç ödül hazirla bu liste daha da uzar ama ufak tefek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 said: fantastikdunya, 10 Şubat 2003 18:26 tarihinde demiş ki: ... ezbere bilmiyorum bi kaç tane yazdım bayaa bug fixledim ama düşünüyom düşünüyom aklıma scp gelmiyoı matematik problemi geliyo kafayı yiyorum :) [Bu mesaj fantastikdunya tarafından 10 Şubat 2003 18:53 tarihinde değiştirilmiştir] yazını okuyunca duygulandım walla benim yazıcı bile az kalır senin yanında.. :/[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yaa bana yazılacak tüm scriptler lazım isimleriyle çok uzun bi liste olacak ama lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 dedim ne zmn çıkacak senin gibiler aha 1 tane çıktı listeye yazalım 1 tane ulan adam gibi cvp yazın hem bana yardımcı olun hem de dier insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar