Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

koca bır acıklama yapıcak baba yıgıt

Blinky

Öne çıkan mesajlar

bana bırkac acıklama yapıcak babayıgıt arıyorum cunku hıcbırsey anlamıs deılım forumlarda 1 saattır okuyorum

elınde ıngılızce pre order yapabılcek bı sıte olan warmı turkıye ıcın? yada baska bır sıstem warmı ben anladıgım kadarı ıle CE ye ulasamamısım normalınede razıyım ..yanı dıl mıl bıseyler yazıyordu forumda bırsey anlamadım we nasıl oyunu alacagımıda cozemedım
Sosyal ağlarda paylaş

Sımdı ıngılızce yollıyanlar turkıyeye yollamıyorum Ingılızce yollıyan var ama oda Fınal beta test ıcın key vermıyor onun ıcın bızde ya fransız yada alman kutularından sıparıs ettık onlarda oyun almanca veya fransızca ama zaten fınal betaya gırerken us'de kullanılan clıent ıle gırebılıyosun ondan sorun olmıcak Oyun acıldıgında ıse kımılerı yıne o clıentlar kullanılıcak dıye Eger oyle olmazsada zaten oyunun ıngılızce clıentı cıkıcakmıs onu dL edınce yıne ıngılızce ıle oyunu gırebılıyosun yanı. Kısaca ıngılızce olan ve Fınal betaya cd key veren bulamazsın gırmek ıstıyosan ya alman(bıtmıs olabılır) yada fransız alıcaksın(buda belkı bıtmıstır bılmıyorum bak sen dun aldık bız)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw o kaadar kasmaya gerek yok bence fransız alman falan

nasıya yeni parti mal gelicek ingiliz sitelere, bütün stokları satmadı ya adamlar oyun çıkmadan :)

oyunun çıkmasına yakın CE de gelicekmiş zaten yeniden shoplara, eu pr department söylemiş mail atanlara, acele etmeyin çok :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 27 Kasım 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
yaw o kaadar kasmaya gerek yok bence fransız alman falan

nasıya yeni parti mal gelicek ingiliz sitelere, bütün stokları satmadı ya adamlar oyun çıkmadan :)

oyunun çıkmasına yakın CE de gelicekmiş zaten yeniden shoplara, eu pr department söylemiş mail atanlara, acele etmeyin çok :)

o Oyle oyun cıktıktan sonra cıkıcakta bıdaha denemek ıstıyorum ben skıllerı fınal betada Tam karar vermedım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 27 Kasım 2004 13:34 tarihinde demiş ki:
İngilizce pre-order kit yollayan (sadece preorder yapan değil) sitelerin hiçbiri Türkiye'ye yollamıyor. Yeni parti kutu gelmesi bişeyi değiştirmeyecek.

heh
bu kadar potansiyel olmasina ragmen yollammalari ne aip cik cik[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...